Keystone logo

4 MBA Program i Informationshantering 2024

Filter

Filter

 • MBA
 • Studier i management
 • Informationshantering
Studiefält
 • Studier i management (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MBA Program i Informationshantering

  En Master of Business Administration är nästa steg i din utbildning i näringslivet efter avslutad kandidatexamen. Det illustrerar en fullständig förståelse av ämnet för potentiella arbetsgivare.

  Vad är en MBA i informationshantering? Att förstå hur man samlar, bearbetar och distribuerar information i dagens snabbt växande och förändrade näringsliv är ovärderligt. En MBA i informationshantering kan ge dig de färdigheter som behövs för att utmärka sig genom att bygga på din kunskap om informationsdatabaser, databehandlingsprogram och system samt analys och kvantitativa mätmetoder. Du kommer troligen att finna att programmet erbjuder dig de verktyg som behövs för att överbrygga klyftan mellan data och resultat genom korrekt analys och behandling av den informationen.

  Fördelarna med ett sådant program kan komma långt över dina professionella mål och hjälpa dig att uppnå personlig tillväxt också. Inte bara kan du lära dig saker som teknikdesign och utveckling, men du kan ofta få färdigheter som tidshantering och organisation också.

  Kostnaden för ett program som det här varierar beroende på flera faktorer, till exempel plats och format för programmet. Du kan få specifika priser och kostnader direkt från din valfria skola.

  Karriär inom informationshantering spänner över hela spektret. Du kan välja att gå in i en position där du utför användarupplevelse design och utveckling för ett privat företag som informationsspecialist. Ställningar i regeringen är också tillgängliga, med jobb sådan datainsamling specialist och analys eller strategisk chef. Alternativt kan du få en position som författare eller redaktör för en branschpublikation eller som lärare vid en institution för högre utbildning. Du kan också upptäcka att du kan erbjuda fortbildning för de anställda som arbetar inom fältet som konsult.

  Skolor i många delar av världen erbjuder grader som den här, både på campus och online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.