Keystone logo

Filter

 • MBA
Studiefält
  Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)
 • Företagsekonomi (3)
 • Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)Journalistik och masskommunikation (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

4 MBA Program i Indonesien för 2024

  Popular study format

  MBA Program i Indonesien

  Indonesien är ett populärt val för många internationella studenter av flera skäl, bland annat den höga kvaliteten på utbildning, låga levnadskostnader, lägre undervisning, samt en rolig, vänlig och mångkulturellt samhälle. En MBA i Indonesien kan öppna många dörrar för spännande möjligheter i näringslivet allt från små, självständiga företag till multinationella företag.

  En MBA i Indonesien kommer att ge studenterna ett internationellt perspektiv som tillåter dem att lära sig hur verksamheten fungerar i en ständigt föränderlig global ekonomi. Studerande en MBA i Indonesien är väl avrundad som de utforskar alla aspekter av verksamheten, såsom ekonomi, marknadsföring, etik, administration, juridik och informationsteknologi. MBA i Indonesien eleverna kan också välja bland flera områden av specialisering samt alternativ schemaläggning, inklusive heltid och deltid program.

  Om du vill veta mer om möjligheterna för en MBA i Indonesien, bläddra nedan och du kan hitta det program som du har letat efter!