Keystone logo

3 MBA Program i Studier i administration Ideell organisation 2024

Filter

Filter

 • MBA
 • Studier i administration
 • Ideell organisation
Studiefält
 • Studier i administration (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MBA Program i Studier i administration Ideell organisation

  En Master of Business Administration innebär mer rigorösa studier än grundutbildning affärsrelaterade program, men det ger också akademiker med en mer professionell och önskvärd grad. En MBA kan fokusera på en rad affärsaffärer, inklusive marknadsföring, affärsetik och redovisning.

  Vad är en MBA i NPO? Först och främst står NPO för ideella organisationer. Därför strävar en MBA i NPO till att utrusta studenter med rigorös utbildning i viktiga affärsområden som de eleverna sedan kommer att använda för att tjäna det gemensamma gott. Utbildningsområden liknar många MBA-program och kan innehålla sådana ämnen som lag, organisationsutveckling, insamling, redovisning, ekonomisk förvaltning och produktmarknadsföring. Denna examen kan också fokusera på det mer specialiserade området för volontärhantering, vilket inte är typiskt för de flesta MBA-studier men är nära kopplat till personalhantering.

  I många MBA-program kan studenterna få kompetens inom ledarskap och ledning, vilket inte bara öppnar nya karriärmöjligheter utan ger studenterna förtroende för sina personliga liv. Företagskunskapen de kan få kan också göra det möjligt för studenter att göra kloka ekonomiska beslut.

  Om studenter väljer att studera på campus eller online, kommer kostnaderna att variera beroende på plats och program. Grundlig forskning och planering hjälper eleverna att ta hänsyn till dessa faktorer.

  Många elever som bedriver en MBA i NPO väljer att gå framåt för att bli ledare i ideella organisationer, som namnet på graden föreslår. Dessa ledarroll roller kan ta många former; Marknadschef, Chief Operations Officer, Program Director, och chef för affärsutveckling är alla karriärmöjligheter för studenter med denna examen. Andra studenter kan välja att bli professorer i specialämnen, som företagsledning eller kreativa företag.

  I denna globalt sammanhängande värld kan du välja att ta kurser för din MBA online istället för att flytta till en ny region. Du kan också välja att resa, och det finns alternativ över hela världen för att tjäna denna grad. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.