Keystone logo

9 MBA Program i Hongkong för 2024

Filter

Filter

  • MBA
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)
  • Företagsekonomi (4)
  • Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

MBA Program i Hongkong

En MBA Hongkong skulle ge studenterna en utbildning av hög kvalitet med tillgång till ett stort internationellt nätverk i en spännande och dynamisk stad. Hongkong är viktigt för det globala ekonomiska systemet, vilket gör en MBA Hongkong mycket attraktiva för studenter från hela världen. Det är ett internationellt finansiellt centrum, som är värd för många multinationella företag samt vara en handelsplats nav mellan Kina och världen.

Studenter i MBA Hong Kong-program får en förstklassig utbildning bland många internationella företag och institutioner, så att eleverna kan få verkliga erfarenheter av tillämpningen av teori till praktik. Studenter tjäna en MBA Hongkong kommer att delta i kurser som ger en solid verksamhet stiftelse, samt ger dem möjlighet att specialisera sig inom områden som ekonomi, marknadsföring, management, informationsteknik eller bokföring.

Om du söker efter en internationell stad för att ytterligare din utbildning, överväga en MBA Hongkong. Bläddra igenom programmen nedan och hitta den som passar dina behov!