Keystone logo

Filter

 • MBA
Studiefält
  Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)
 • Företagsekonomi (4)
 • Hotell och turism (1)
 • Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)Journalistik och masskommunikation (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

5 MBA Program i Filippinerna för 2024

  Popular study format

  MBA Program i Filippinerna

  Filippinerna är ett val för många studenter från hela världen söker forskarutbildning i näringslivet. MBA i Filippinerna program följer internationella standarder för kvalitet affärer utbildning och lärare är högt kvalificerade yrkesmänniskor som anses experter inom sitt område. Utanför klassrummet kan eleverna njuta av allt som Filippinerna har att erbjuda, såsom orörda stränder, fornlämningar, berg och bra nattliv.

  MBA i Filippinerna program ge studenterna en rigorös läroplan som utmanar dem att bli strategisk tänkare genom att vinna en stor förståelse för alla aspekter av verksamheten och teori. Många pedagogiska metoder är vanliga bland MBA i Filippinerna-program, inklusive interaktiva pedagogiska metoder såsom fallet analys, debatter, och gruppdiskussioner. På grund av en internationell student kroppen kan MBA i Filippinerna elever lär av varandras perspektiv, förbättra pedagogisk erfarenhet.

  Om en MBA i Filippinerna ljud av intresse för dig, så ta en titt bland alternativen nedan och du kan hitta det program som du har sökt efter!