Keystone logo

16 MBA Program i Studier i management Ledningsprogram 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Studier i management
  • Ledningsprogram
Studiefält
  • Studier i management (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

MBA Program i Studier i management Ledningsprogram

En Master of Business Administration kan öppna många dörrar i sin professionella karriär. Därför återvänder många individer till skolan för att få sina MBA-uppgifter, även efter att ha nått ledningsnivåer med sina nuvarande arbetsgivare. Kandidater av MBA-program lär sig färdigheter som kan höja sin karriär till nya nivåer.

Vad är en MBA i Executive Programs? Denna examen är utformad för yrkesverksamma som vill stärka sin affärsstiftning och positionera sig för ledarskapsställningar. Genom kombinationen av kursarbete och praktiska aktiviteter kan eleverna utveckla färdigheter som de kan använda omedelbart inom sina organisationer. Studenter kan förvänta sig klasser att täcka avancerade principer i ämnen som handlar om förvaltning, administration, ekonomi och marknadsföring.

MBA i Executive Program eleverna är vanligtvis välkända i tekniken för företagsledning. Men med de ekonomiska, ledarskaps- och organisatoriska färdigheter som uppnåtts under detta program kan kandidater bättre hantera sin personliga ekonomi och bli ledare i sina samhällen samtidigt som de kan positionera sig som strategiska tänkare för sina organisationer.

Kostnaden för programmet kommer att bero på institutionen och programmen som erbjuds. Projektiva studenter bör se till att undersöka alla möjliga alternativ innan ett slutgiltigt beslut fattas.

Att tjäna en MBA i Executive Programs kan förbereda studenter att lyckas i olika roller från ledande ledarskap i stora företag till ledande befattningar inom ideella organisationer. Specifikt kan utexaminerade från dessa program hamna i positioner som ekonomichef, verksamhetschef, general manager och chief operations officer. Kandidater med denna examen kan ha fler möjligheter till högre ledande befattningar och högsta löner.

MBA-program erbjuds runt om i världen. Klasser kan vara tillgängliga online och på campus, och beroende på ditt schema, och du kan till och med välja ett heltid eller deltidsprogram. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.