Keystone logo

9 MBA Program i Företagsekonomi Entreprenörskap Entreprenörskap och ledarskap 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Företagsekonomi
  • Entreprenörskap
  • Entreprenörskap och ledarskap
Studiefält
  • Företagsekonomi (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

MBA Program i Företagsekonomi Entreprenörskap Entreprenörskap och ledarskap

Om du vill spåra din karriär i näringslivet, kan en Master i Business Administration (MBA) vara den perfekta examen grad för dig. De färdigheter och erfarenheter som uppnåtts genom kurser och fallstudier kan förbereda dig för att lyckas i en rad olika affärsinställningar.

Vad är en MBA i Entrepreneurship Management? Det är ett examensprogram som lägger till entreprenörsinriktad kurs på en traditionell MBA-kursplan. Kursen hjälper eleverna att lära sig att identifiera nya marknadsmöjligheter, utveckla en produkt eller idé, skapa en affärsplan och prognostisera intäkterna exakt. De som utgår från sådana program har ofta de verktyg som behövs för att trivas som självständiga entreprenörer (solopreneurs), partnerskapsföretagare och i företagsmiljöer där en entreprenörsinriktning krävs för framgång.

Studenter som bedriver MBA i Entrepreneurship Management grader ges möjlighet att förbättra sina affärsförmåga samtidigt som de växer kreativt som entreprenörer. Som ett resultat kan de inte bara vara innovativa, men leder framgångsrikt nya företag om de arbetar självständigt eller leder ett strategiskt engagemang som en del av ett Fortune 500-företag.

Kostnaden för att tjäna en MBA i Entrepreneurship Management varierar beroende på programmet. Projektiva studenter ska noggrant undersöka skolor och program som intresserar dem för att säkerställa att de har råd med kostnaden.

Forskare som examinerar med en MBA i Entrepreneurship Management kan arbeta i olika roller, förutom företagsägande. De färdigheter som erhålls från dessa program kan användas i roller som affärsutvecklingschef, senior produktchef eller marknadschef. Med dessa positioner blir alltmer konkurrensutsatta, kan personer vars kreativa tänkande leda till nya intäktsmöjligheter ofta hållas i hög grad.

MBA i entreprenörskapsprogram finns på högskolor, universitet och andra institutioner över hela världen. Oavsett om det är personligt eller virtuellt finns det program tillgängliga för att möta en mängd olika schemaläggningsbehov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.