Keystone logo

1 MBA Program i Företagsekonomi Handel e-Handel 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Företagsekonomi
  • Handel
  • e-handel
  • e-Handel
Studiefält
  • Företagsekonomi (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular locations

MBA Program i Företagsekonomi Handel e-Handel

En företagsekonom, även känd som en MBA, är nästa steg i din gymnasieutbildning efter en kandidatexamen i ett företags eller näringslivsrelaterat område. Det tar vanligtvis cirka två års heltidsstudie att slutföra.

Vad är en MBA i e-handel? Allting av affärer görs allt mer online. En MBA i e-handel kan ge dig alla verktyg du behöver för att lyckas i ett fält som handlar om att köpa och sälja varor i en virtuell miljö. När det gäller e-handel kan du vara inblandad i analysen av marknadstrender, effektiva strategier för att påverka dessa trender och olika metoder för att uppnå de tekniska aspekterna av transaktionerna. Du kan också upptäcka att logistik, marknadsföring av sociala medier och hanteringsverktyg spelar en roll i din karriärväg.

Fördelarna med en MBA i e-handel kan sträcka sig från professionell till personlig. Du kan lära dig saker som digital marknadsföring, tidshantering och datavetenskap, som alla är användbara i många karriärer.

Kostnaden för en MBA kan variera beroende på vilken skola du väljer och regionen där den ligger. Du kan lära dig mer om den beräknade kostnaden och vilka kostnader som omfattas av att kontakta din institution direkt.

Karriär inom e-handel växer dagligen. Med en MBA kan du välja att arbeta för ett stort, etablerat företag, som hjälper till att växa och utöka sin närvaro och försäljning som marknadsföringsspecialist. Eller du kan välja småföretag, öppna din egen virtuella försäljningsplats och sälja dina varor. Alternativt kan du vara väl lämpad för en frilans livsstil, utlåning dina kunskaper och kunskaper till andra företag på kontraktsbasis som en e-handelskonsult. Karriärer utanför lådan som författare eller redaktör för branschpublikationer och utbildning på post-sekundär nivå är ofta tillgängliga för dem med en MBA också.

Skolor runt om i världen erbjuder en MBA i e-handel, antingen i traditionell klassrumsinställning eller online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.