Keystone logo

129 MBA Program i Företagsekonomi Affärer 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Företagsekonomi
  • Affärer
Studiefält
  • Företagsekonomi (129)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

MBA Program i Företagsekonomi Affärer

En Master of Business Administration (MBA) är en doktorand grad en nivå upp från en grundutbildningsexamen. De flesta MBA har en uppsättning kärnklasser, men du väljer att specialisera dig i ett fält som du går igenom kursen. Många universitet kräver att du tar GMAT-examen för att kvalificera dig.

Vad är en MBA i företag? Det är en populär examen nivå som fokuserar på många aspekter av verksamheten. Som en MBA-student studerar du en mängd olika områden inom verksamheten. Ämnen som du kan stöta på är bokföring, ekonomi, finans, marknadsföring, ledning, internationell affärs- och affärsrätt. De flesta MBA i Business-program erbjuder studenter det alternativet att specialisera sig inom ett visst verksamhetsområde förutom att slutföra kärnkurserna. En mastergrad i näringslivet är vanligtvis bra för att få en mer omfattande förståelse för alla olika aspekter som är inblandade i verksamheten.

Business School uppmuntrar lagarbete, som gör att du kan utveckla dina nätverkskunskaper. Det här är bra för att få mentorer, söka jobb och bygga professionella kontakter. Du kan också utveckla ny kompetens och kunskap, som ledarskap och intellektuell kreativitet, som kan hjälpa till att utveckla din karriär.

Många olika faktorer har betydelse för kostnaden för en utbildning. Plats, programtyp och deltagarstil kan alla påverka MBA i Business-kursen. Välj ett program som passar dina behov och kontakta skolans entrékontor för mer information om kostnader och krav.

Kandidater från affärsprogram kan vara kvalificerade att arbeta inom ett antal områden: hälsovård, teknik, finansiella tjänster eller federala myndigheter. Några populära jobb som du kanske kan utöva är övervakningsansvarig, affärsverksamhetsledare, ekonomichef, sjukvårdschef eller revisor. Det här är bara några av de möjliga karriärmöjligheterna som finns och många studenter tycker att att ha en MBA i Business ger många möjligheter.

En magisterexamen i näringsliv erbjuds online via universitet över hela världen. För att hitta ett MBA-program som passar dig, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.