Keystone logo

4 MBA Program i Bolagsstyrning 2024

Filter

Filter

 • MBA
 • Studier i management
 • Bolagsstyrning
Studiefält
 • Studier i management (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MBA Program i Bolagsstyrning

  En MBA är en doktorsexamen utdelad till personer som bedriver högre utbildning inom företagsekonomi och administration. Vanligtvis gör studenter som investerar i en företagsekonom på så sätt att de främjar karriärmöjligheterna och ökar deras vinstpotential.

  Många individer vill veta, vad är en MBA i Corporate Governance? Kurser inom detta program fokuserar i allmänhet på styrning, insyn och ansvar inom en företagsmiljö. Företagsvärlden verkar alltid vara under granskning, varför programledare syftar till att utrusta studenter med starka rapporteringsmöjligheter, förmågan att bilda en sund företagspolicy och en uppskattning för de problem och utmaningar som plågar näringslivet idag.

  Personer som driver en examen i bolagsstyrning har möjlighet att hämta ett antal önskvärda färdigheter, inklusive styrning, analys och planering. Var och en av dessa färdigheter kan tjäna en person bra på något område. Dessutom får utexaminerade av detta program ofta en stark känsla av ansvarighet, vilket kan ta dem långt i livet.

  Kostnaden för en MBA i företagsstyrning varierar från institution till institution. En person ska göra sin forskning och eventuellt planera möten med akademiska rådgivare innan man ansöker om något program.

  Människor som har en MBA tenderar att ha de färdigheter och tankar som är nödvändiga för att lyckas inom ett antal områden och karriärer, särskilt med ett ämnesövergripande ämne som företagsstyrning. Vissa jobbtitlar kan innefatta företagsprojektspecialist, statsförvaltningschef, direktör för företagskommunikation, global service polisstyrningschef, bolagsstyrnings specialist, advokat och fundraising specialist.

  Många institutioner erbjuder doktorsexamen i företagsstyrning. Vilken institution en student väljer att anmäla sig till beror på hans eller hennes plats, budget och flexibilitet. Online-alternativ är lämpliga för dem som har andra skyldigheter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.