Keystone logo

Filter

 • MBA
 • Studier i ekonomi
 • Bokföring
Studiefält
 • Studier i ekonomi (48)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

48 MBA Program i Bokföring 2024

  MBA Program i Bokföring

  Om du letar efter boet efter utbildningen efter din kandidatexamen, kanske du tycker att en företagsekonom är det du söker. Denna examen ges efter ca två års heltidsstudie och visar en djup och grundlig kunskap om ämnet.

  Vad är en MBA i redovisning? Bokföring är också känd som redovisning i delar av världen, den är affärsidén som handlar om de finansiella aspekterna av ett företags tillväxt. Revisorer ansvarar för att mäta data som visar en företags rikedom och sedan kommunicera data på ett vanligt sätt. Bearbetningen av den informationen för att mäta den ordentligt innebär att både registreringen är korrekt och analyseras korrekt.

  Det finns många fördelar med att få en MBA i redovisning. De kan sträcka sig från förbättrad penninghantering och budgetering till organisation och datorkunskaper, alla förmågor som vädjar till arbetsgivare.

  Kostnaden för en MBA i redovisning kommer att bero på både den skola du väljer och den region där den ligger. Att kontakta din skola direkt är en bra utgångspunkt för att uppskatta den slutliga kostnaden.

  Karriär inom redovisning kommer i alla former och storlekar. Du kan välja den traditionella rutten genom att söka en CFO för ett stort företag. Du kan också välja att arbeta för ett redovisningsföretag som hanterar revisions- och skatteförberedelser för andra företag som personalrevisor. Alternativt kan du gå in i affärer för dig själv som en entreprenör till små och medelstora företag som väljer att lägga ut alla sina ekonomiska behov. Det finns också alternativ i utbildning; du kan välja att arbeta som universitetsprofessor eller som entreprenör som utbildar småföretagare på sina redovisningsförfaranden.

  Program som ger en MBA i Accountancy kan hittas runt om i världen, både i standardklassformat och online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.