Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i företagsadministration  (MBA) Program i Rosario, Argentina 2023

1 MBA Program i Rosario, Argentina 2023

Översikt

Argentina har blivit bästa valet för många internationella studenter som vill fortsätta sin utbildning i en miljö som främjar kreativitet och tillväxt. Dessutom är Argentina en spännande plats för alla internationella studenter, som erbjuder en mångkulturell befolkning, och ett varierat klimat och geografi som sträcker sig från djungler till öken kanjoner. Argentina ställer höga värde på utbildning och detta är tydligt i deras högsta kvalitet utbildningsinstitutioner. En MBA i Argentina kommer att erbjuda studenterna en bra utbildning i en av Sydamerikas mest framstående länderna och ekonomier.

Med en MBA i Argentina, kommer eleverna att få den fasta verksamheten grunden som krävs för en framgångsrik karriär. Genom kurser som fokuserar på marknadsföring, management, redovisning, finans, kommer IT och etik, MBA i Argentina eleverna lära sig den praktiska tillämpningen av affärsverksamhet i teori på verkliga problem.MBA i Argentina program erbjuder den flexibilitet på heltid, deltid, och online-program.

Bläddra igenom dina alternativ nedan för MBA i Argentina som hjälper dig att nå dina professionella mål!

Läs mer

Filter

  • MBA
  • Argentina
  • Rosario
Studiefält
    Arkitekturstudier Biovetenskap Designstudier Energistudier
  • Företagsekonomi
  • Hotell och turism Humaniorastudier Hållbarhetsstudier Ingenjörsstudier Journalistik och masskommunikation
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden