Keystone logo

36 MBA Program i Företagsekonomi Affärer Affärsanalys 2024

Filter

Filter

  • MBA
  • Företagsekonomi
  • Affärer
  • Affärsanalys
Studiefält
  • Företagsekonomi (36)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

MBA Program i Företagsekonomi Affärer Affärsanalys

En MBA är en Master of Business Administration. Det kräver generellt ett tvåårigt åtagande att slutföra, och programmets genomförande illustrerar en fullständig förståelse för den affärsområde som den fokuserar på.

Vad är en MBA i Business Analytics? Intricacies av att göra affärer kräver ofta att processer och förfaranden analyseras för att säkerställa deras effektivitet. Det gäller särskilt för finans och försäljning. Att känna till dina styrkor och bygga på dina svagheter måste du kunna mäta data på rätt sätt och göra meningsfulla slutsatser från den. En grad i affärsanalys kan ge dig de färdigheter som behövs för att ordna komplexa data till hanterbara slutsatser för att ytterligare utveckla en aspekt av företaget.

Fördelarna med ett sådant program kommer ofta att gälla både för din yrkesmässiga och personliga liv. Du kan lära dig eller förbättra förmågor som budgetering, tidsstyrning och databaskunskaper.

Ett sådant program varierar ofta i kostnad, beroende på vart du väljer att anmäla. Din valbara skola kan ge dig detaljer om sitt program om du kontaktar det direkt.

Karriär inom affärsanalys varierar från privata företag till statliga installationer till frilans. Du kan välja att gå till jobbet för ett stort, etablerat företag som behöver nya ögon på gamla processer. Olika regeringsgrenar har olika behov för personer som är kompetenta inom affärsanalys, från revisorer till chefer och chefer. Du kan också välja att utbilda massorna genom att bli antingen en högskoleprofessor eller en författare för en branschpublikation. Alternativt kan du välja att gå in i affärer för dig själv, arbeta som entreprenör till andra företag som har behov av dina tjänster på kort sikt.

Ett program i affärsanalys är tillgängligt var du än är, antingen på en skola i närheten eller i ett onlineformat. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.