Keystone logo

6 Deltids-MBA Program i Studier i management Internationell förvaltning 2024

Filter

Filter

 • Deltids-MBA
 • Studier i management
 • Internationell förvaltning
Studiefält
 • Studier i management (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Deltids-MBA Program i Studier i management Internationell förvaltning

  En deltid MBA är ett sätt att tjäna en avancerad nivå utan att offra så mycket tid från ditt nuvarande jobb. Om du inte har något emot att ta längre tid för att slutföra programmet kan detta vara ett bra alternativ för att sprida ut din tid och pengar.

  Vad är en deltid MBA i International Management? Detta program fokuserar vanligtvis på hur företag kan hantera sig på en global marknad samtidigt som lokal relevans upprätthålls. Vissa program kräver bara en kandidatexamen, men andra kräver några års arbetslivserfarenhet. Kurser du kan ta inkluderar tvärkulturell kommunikation, ekonomisk resurshantering, företagsfinansiering, kvantitativa metoder och innovationshantering. Du kan också välja att fokusera på ett visst internationellt område, som Europa eller Asien.

  Det finns flera färdigheter du kan förvärva under detta examen, inklusive tidshantering, ledarskap och kommunikation. Att hantera din tid kan göra din dagliga verksamhet effektivare, medan kommunikation och ledarskap kan ge dig förtroende för sociala inställningar.

  Att arbeta på en deltid kan kosta mindre varje semester på grund av att man köper färre böcker och registrerar sig för färre klasser, men varje skola kräver olika kostnader. För att bestämma hur mycket pengar du behöver, bör du också överväga kostnaden för resor för alla klasser som du inte kan ta online.

  Ett internationellt förvaltningsprogram kan förbereda dig för en mängd olika karriärer. Några jobbtitlar att leta efter är finansanalytiker, handelsspecialist och utrikes tjänsteman. Företag som anställer MBA-kandidater är aktiebolag, banker och andra finansiella institut. På grund av det internationella fokuset är det möjligt att hitta arbete i nästan vilket land som helst.

  Som ett internationellt ämne kan MBA-program i internationell ledning hittas över hela världen. Med många skolor som erbjuder alternativ på nätet, ta tid för att avgöra vad som passar bäst för din livsstil. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.