Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Deltids-MBA Program i Finans 2024

7 Deltids-MBA Program i Finans 2024

Översikt

En deltid MBA-program kan vara den perfekta lösningen för att hjälpa upptagna yrkesgrupper att gå upp i sina karriärer och ge viktiga färdigheter för dagens arbetsplats. Dessa avancerade examensprogram täcker ofta kurser relaterade till affärsförmåga med ett mindre intensivt schema än heltidsprogram, vilket möjliggör en balans mellan skolan och arbetet.

Framtida studenter kanske undrar vad som är en deltid MBA i finans? En deltid MBA i ekonomi är vanligtvis en avancerad affärsexamen inom finansområdet. Coursework innehåller ofta kärnverksamhetsträning i ämnen som ekonomi, marknadsföring, redovisning och statistik, tillsammans med finansiella, bank- och investeringsämnen som terminer och alternativ och konkurs. Programmen kan lägga större vikt vid antingen affärer eller finanser, eller ge en jämn balans mellan de två relaterade områdena.

Kandidater med en deltid MBA i Finance utvecklar ofta ett antal användbara färdigheter inklusive hanteringsmetoder. Finansiell förvaltning och analys färdigheter kan vara användbar i ett brett antal yrken.

Inte alla deltid MBA-program kostar samma belopp. Kostnaderna kan variera beroende på olika faktorer, inklusive den specifika högskolan eller universitetet, samt längden på studien. Att undersöka programkostnader och överväga ekonomiska resurser kan hjälpa potentiella studenter att fatta rätt beslut.

En deltid MBA i Finans förbereder vanligtvis akademiker för en karriär inom ett antal områden. Kandidater kan vara väl förberedda för roller som kommersiell eller investmentbanker, ekonomichef, finansanalytiker och finansdirektör. Förutom finansiellt inriktad karriär kan färdigheter och erfarenheter som uppnåtts med en deltid MBA i finans förbereda kandidater för positioner, bland annat administratör, affärsägare och verkställande direktör.

Deltidsprogram för att erhålla en MBA är ofta tillgänglig på institutioner runt om i världen. Online-program kan vara tillgängliga förutom traditionella program på campus. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Deltids-MBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
Studiefält
  • Studier i ekonomi (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat