Keystone logo
Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Introduktion

Plats

Du hittar Zuyd University of Applied Sciences i den sydligaste delen av Nederländerna, inklämd mellan Tyskland och Belgien. Upptäck detta gränslandet mellan länder, kulturer och språk, där en internationell och levande inlärningsmiljö väntar. De europeiska huvudstäder i Amsterdam, Bryssel, London och Paris är på din tröskel.

enastående träning

På Zuyd, kan du se fram emot att få din internationella karriär iväg till en bra start. Du kommer att få enastående utbildning för en äldre eller chefsposition. Zuyd s projektbaserade inlärningsmetod tillåter dig att arbeta i små grupper om högst 15 elever, med stöd av en handledare. Denna metod uppmuntrar dig att aktivt delta i gruppdiskussioner och för att förbättra din problemlösningsförmåga.

Småskaliga och personliga

Zuyd erbjuder en småskalig, intim inlärningsmiljö med alla fördelar med en större institution. Trots att en av de största UAS är i landet, alla Zuyd fakulteter är relativt små, tätt sticka samhällen, där du hittar en personlig och välkomnande atmosfär. Föreläsningar är interaktiva, med utrymme för personlig vägledning samt frihet att utvecklas till en skicklig och kreativ professionell.

Platser

  • Brusselseweg 150, 6217 HB, Maastricht

Frågor