Keystone logo
Zurich Elite Business School

Zurich Elite Business School

Zurich Elite Business School

Introduktion

ZEBS Vision

Vår vision är att bli den mest praktiska och tillämpade Handelshögskolan över hela världen, med högt anpassad företagsutbildning. Vi strävar också efter att bli den första handelshögskolan över hela världen, som lyckas att effektivt klyfta klyftan mellan den akademiska världen och industrin via branschrelaterad affärsutbildning och On-the-Job samt Off-the-Job verkliga och arbetsrelaterade färdigheter utvecklingsprogram.

ZEBS Mission Statement

Zurich Elite Business School (ZEBS), en världsledande Management Boutique baserad i Zürich, Schweiz, har åtagit sig att tillhandahålla skräddarsydda och innovativa affärsutbildning i världsklass för att hjälpa studenter att uppnå högsta kvalitet i sina akademiska och professionella karriärer och företag att utveckla stärka deras mest värdefulla tillgång: människor.

Vi förser våra studenter och företagskunder med mycket individualiserade och innovativa affärsprogram och strävar efter att säkerställa att företag uppnår innovation, värdeförbättring och därmed hållbar konkurrensfördel genom våra kundanpassade program och tjänster.

Zurich Elite Business School erbjuder schweiziska världsklass, internationellt ackrediterade kandidatexamen, MBA / ExecMBA och DBA / doktorsexamen och högt anpassade Executive Corporate-program. ZEBS, även känt för att vara en av de mest praktiska och tillämpade handelshögskolorna i Europa med starkt fokus på industriella partnerskap inom den schweiziska, tyska och österrikiska industrin rankades nyligen på fjärde plats bland de 25 bästa handelshögskolorna i Europa.

ZEBS har varit oerhört framgångsrikt när det gäller att tillhandahålla topp europeiska företag med sina akademiker. 95% av ZEBS-akademiker får ett jobb direkt efter examen från ZEBS (topp 20 i världen). I genomsnitt får de 4-5 jobbbjudanden i olika branscher efter examen eller har lyckats bygga egna startups.

ZEBS strävar efter att utbilda och främja ett globalt samhälle vars kärnvärden underlättar inte bara enastående resultat i affärer utan också i etiska affärsmetoder. Således är vårt mål att förbättra de ekonomiska och levnadsvillkoren för olika befolkningar runt om i världen genom att styra företagsledare och politiska ledare mot att identifiera och implementera innovativa idéer för att skapa ett brett välstånd.

Kärnvärderingar

 • förträfflighet
 • professionalism
 • rättvisa
 • respekt
 • förtroende
 • anspråkslöshet
 • anständighet
 • kreativitet
 • effektivitet
 • flexibilitet

Ackreditering - Zurich Elite Business School

Zurich Elite Business School - ZEBS har ackrediterats 2016 och ackrediterats 2020 av Ackrediteringstjänsten för internationella skolor, högskolor och universitet (ASIC). Business School har vunnit Premier-status med ASIC för sina lovvärda verksamhetsområden.

ASIC är erkänt av UKVI i Storbritannien, är medlem i CHEA International Quality Group (CIQG) i USA och är listat i deras International Directory, är medlem i BQF (British Quality Foundation) och är institutionella medlemmar i EDEN (European Distance) och e-lärande nätverk).

Zurich Elite Business School är institutionell medlem i Quality International Study Abroad Network (QISAN).

QISAN-medlemmar visar professionell och etisk praxis vid rekrytering och leverans av högkvalitativa och relevanta studieprogram. QISAN-medlemmar måste också visa en omtänksam och stödjande attityd till studenterna samt ha en strikt uppförandekod när det gäller närvaro och studiepraxis.

Platser

 • Europaallee,41, 8004, Zürich

 • Zürich, Schweiz

Program

Frågor