Keystone logo
© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Introduktion

På Wright Graduate University betyder personlig inlärning inte bara små klasser: du upplever ett integrerat tillvägagångssätt för utbildning som låter dig tillämpa dina studier på dina mest angelägna utmaningar, och tjäna pengar när du leder ditt liv och din verksamhet.

Vi tror att en pragmatisk utbildning är mer värdefull än en prestigefylld utbildning – och nyare forskning bekräftar detta. Om du ska investera i en examen eller ett certifikat bör det göra mer än att markera en ruta för att ge dig en legitimation. Den bör ta upp de färdigheter som gör skillnaden mellan genomsnittliga och stjärnpresterande prestationer, och mellan kortsiktiga vinster och hållbara resultat.

På Wright upplever du det du studerar, får coaching för att tillämpa metoderna för din egen utveckling, vilket gör dig till en autentisk guide till dem du leder och coachar. Wright-metoden ger dig genomförbara, lagom stora dagliga utmaningar som du kan implementera var som helst i din karriär och ditt liv.

Wright-fakulteten är forskare - företagare, konsulter, entreprenörer och coacher - som har sammanfört de mest effektiva inlärningsmetoderna från sina trettio år av forskning och ledarskapsutveckling med högpresterande.

Varje program har en grundläggande läroplan för transformerande ledarskap, vilket ger dig praktiska erfarenheter av personligt ledarskap (självkännedom och utveckling), en-till-en-ledarskap (coaching) och gruppfacilitering och träning från dag ett av ditt program.

Detta tvärvetenskapliga tillvägagångssätt dyker djupt in i både ny och historisk forskning inom företag, filosofi, psykologi, utbildningsmetodik och neurovetenskap, vilket ger dig verktygen för att förstå vad som universellt driver och motiverar människor.

Om du är redo att utmana dig själv att upptäcka nya sätt att tänka och arbeta i ditt liv och din karriär varje dag för att utnyttja din potential i din karriär, dina relationer och de drömmar och mål som betyder mest för dig, är Wright Graduate University rätt utbildning för dig.

Om oss

Wright Graduate University etablerades 2006 av Drs. Bob Wright, Judith Wright och Michael Zwell, för att erbjuda examen inom de framväxande områdena ledarskap och coaching. Detta institut för högre utbildning erbjuder framtida ledare och chefer verktygen för att utveckla ledarskapsförmåga för att uppmuntra, stödja, motivera och inspirera sina anställda och kollegor, skapa positiv förändring och framgång i organisationer och företag.

Wright Graduate University (WGU) är engagerad i de högsta standarderna för akademisk excellens och värderingar, där studenternas erfarenhet är positiv, personlig och stödjande. Eftersom WGU ger tillgång till ett brett utbud av program och klasser, har vi förtjänat ett rykte för spetskompetens, upptäckter och kunskap. WGU:s breda utbud av klasser i utövare-program är kända för att fokusera på de unika utbildnings- och professionella utvecklingsbehoven hos vuxna studenter. Arbetande vuxna från hela landet uppnår sina akademiska mål samtidigt som de balanserar kraven på heltidsjobb, familj och samhällsansvar. Utexaminerade kan tillämpa sin utbildning på sina jobb och yrken medan de lär sig på WGU:s innovativa virtuella tekniksystem.

WGU är stolt över att göra högre och professionell utbildning tillgänglig för alla, med en rad innovativa, mångsidiga och rigorösa kursutbud som kommer att utmana, inspirera och motivera studenter att nå sina mål om en ny början, en högre utbildning och till och med en ny karriärsbana. Wright Graduate University är ett positivt steg i rätt riktning. Den röda tråden i alla WGU:s kursutbud och certifikat är "Utbildning som den ska vara."

Antagningar

Platser

  • Elkhorn

    County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Frågor