Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Introduktion

Wittenborg Yrkeshögskola är ett så kallat "boutiqueuniversitet" - en handelshögskola med primärt fokus på management då det relaterar till discipliner i samhället. Vår personliga uppmärksamhet på din utbildning är mycket viktig. Det är av denna anledning som vi tar kvalitet på allvar och är ackrediterade av den holländska flamländska ackrediteringsorganisationen (NVAO) och Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA).

Vi är en unik handelshögskola där "Bättre dig själv, bättre vår värld" är vårt motto.

På Wittenborg är vårt uppdrag:

Att främja spetskompetens i undervisning och lärande internationellt företagande och företagsledning, samt att skapa den bästa miljön för studenter och personal, där internationalisering, mångfald och etik lägger grunden för framgångsrikt tillämpat, forskningsinformerat globalt lärande.

Med vårt huvudcampus baserat i Apeldoorn introducerar vi studenter till organisationer i det lokala området och regionen, vilket förbättrar regionens ekonomi, kulturella och sociala klimat. Vår plats i Amsterdam gör det möjligt för oss att stödja internationella entreprenörer som kommer till Nederländerna, med ett skräddarsytt, entreprenöriellt kandidatprogram, och våra platser i München erbjuder en unik möjlighet att studera i två länder. Gå in i Wittenborg och du kommer in i en mycket motiverad och resultatdriven organisation som verkar i en mångsidig och mångkulturell miljö, där mer än 100 nationaliteter arbetar, studerar, förnyar och umgås tillsammans. På Wittenborg tror vi att lärande ska vara en njutbar process som gör att du kan utveckla dina mål och ambitioner, och som ger dig det ständiga stödet och det studietryck som krävs för att uppnå dessa mål.

Wittenborgs akademiker är världsmedborgare; de vårdar respekt och har en känsla av prestation. De har utvecklat ambitioner och stolta över excellens. De är våra största ambassadörer!

Om Wittenborg

Om Handelshögskolan Wittenborg

Oberoende och internationell

När som helst arbetar och studerar över 100 nationaliteter tillsammans på sina två Apeldoorn-platser och i Amsterdam. Engelska är det enda undervisningsspråket på alla campus.

Över 30 års meritlista

Tusentals högt anställda akademiker, sedan 1987, följer nu karriärer i Nederländerna och runt om i världen.

Dubbel europeisk ackrediterad

Utbildningsprogram är erkända och ackrediterade av det holländska ministeriet för utbildning, kultur & Vetenskap (NVAO), även av FIBAA (tyska, schweiziska & österrikiska).

Glocal & Lokalt engagemang

Företagsbesök, verkliga projekt, praktik och gästföreläsare: gott om lokalt och regionalt engagemang med myndigheter, företag och organisationer. Tänker globalt, men
agerar lokalt.

Forskningsmiljö

Anstifta och genomföra regionala, europeiska och internationella projekt vid forskningscentret, inom områden som hållbarhet, teknik, social innovation, utbildning & hälsovård
.

Kundorienterat förhållningssätt

En personlig inställning, familjliknande miljö och personlig handledning, vägledning och stöd. De flesta program tillåter studenter att starta och examen 6 gånger per år.

6 intagsögonblick per år

Nästa 3 intagningar: Februari 2024 - Alla kandidat- och masterprogram på Wittenborg har 6 intagstillfällen per år. Studenter kan också ta examen 6 gånger per år. Avslutningsceremonier hålls två gånger om året på vintern och på sommaren.

Platser

  • Apeldoorn

    Laan van de Mensenrechten 500

  • Amsterdam

    Piet Heinkade 55

Frågor