Keystone logo
Westford University College Specialisering MBA tilldelad av Girne American University
Westford University College

Specialisering MBA tilldelad av Girne American University

18 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Blandad

Introduktion

Om programmet

MBA-specialiseringen är ett snabbt, dynamiskt program som är utformat för att ge deltagarna en global syn på Business Management, Economics, Executive MBA, Financial Management, International Business Management, Management Information Systems, Marketing, Tourism & amp; Gästvänlighet skötsel.

I dagens snabbt föränderliga miljö försöker vi ge våra studenter kanten i näringslivet genom ett program som främjar kreativitet, entreprenörskap och idéer från hela världen.

Riktat mot erfarna yrkesverksamma som söker flexibel och mångkulturell inlärningsinteraktion, erbjuder MBA den praktiska kunskapen och innovativa ledningsverktyg som behövs för att maximera professionell potential och framgång.

Specialiseringen MBA

Näringslivet förändras exponentiellt och skapar en efterfrågan på ledare med uppdaterad kompetens och kunskap. Westford MBA lockar yrkesverksamma från ett varierat utbud av yrken, geografiska gränser och olika kulturella bakgrunder för att delta i en otrolig resa med lärande och kul. Programmet är en gång i livet upplevelse för alla deltagare eftersom det skapar starka bindningar, positiva vibbar, glittrande idéer, teamdebatter, starka allianser och nya affärspartnerskap.

152982_photo-1573164574572-cb89e39749b4.jpg

Om Girne American University - GAU

GAU grundades 1985 och har vuxit från sin ödmjuka början med bara sju studenter till att vara de 20 000 starka universitet som det är idag 33 år senare. Redan från starten har GAU upprätthållit nära kontraktsbanden med universitet i Nordamerika och Europa. GAU var ett av de första universiteten på Cypern som fick erkännande från YOK (Turkish Higher Education Council). Detta följdes av erkännande från YODAK (Higher Education Council of the Turkish Republic of Northern Cyprus).

Dessa nödvändiga nationella ackrediteringar följdes av ett antal programackrediteringar och

internationella erkännanden. I år är vår 33: e examensceremoni som kommer att äga rum i juni 2018 när mer än 1500 akademiker kommer att ta examen och gå vidare till avancerade studier eller till utmärkta jobb i Europa, regionen och världen.

Under sin 33-åriga historia har GAU försökt optimera sin användning av det senaste inom teknik och undervisningsmetoder. Även om vi har en av de högsta förhållandena mellan doktorand och student, har vi också det högsta förhållandet mellan dator och student. Under de senaste fem åren har GAU-biblioteket varit i framkant för revolutionen inom biblioteksvetenskap; genomförandet av digitala biblioteksresurser. Många klasser inkluderar nu PowerPoint-presentationer och MP-4-nedladdningsversioner av föreläsningarna. Hela campus och alla sovsalar har Wi-Fi överallt. GAU TV och Radio sänder också utvalda föreläsningar och seminarier för studenter- och fakultetsvisningar.

GAU fortsätter sin globala verksamhet i en otrolig takt idag mot bakgrund av sitt grundande uppdrag. Som medlem i Universal Education Group och American Education Consortium går GAU fast för att uppnå sina mål samtidigt som det går mot sitt 50: e år i utbildning.

Specialiseringen MBA som erbjuds av Girne American University

 • MBA i företagsledning
 • MBA i marknadsföring
 • MBA i mänskliga resurser
 • MBA i försörjningskedja och logistik
 • MBA i projektledning
 • MBA I Engineering Management
 • MBA i offentlig förvaltning
 • MBA i folkhälsoförvaltning
 • MBA i digital marknadsföring
 • MBA i Sports Management
 • MBA i Management Information System

Programstruktur

MBA-programmet är strukturerat för att ha 13 moduler med totalt 120 poäng. 10 moduler är kärnmoduler och gemensamma för MBA-programmen, 3 moduler är specialiseringsmodulerna för varje program.

Nedan är detaljerna i Core-modulerna.

S. nr Modulnamn ECTS
1 Human Resource Management & Leadership 8
2 Hållbar verksamhet 8
3 Ekonomi för företagsledare 8
4 Strategisk ledning 8
5 Socioekonomisk och juridisk ram 8
6 Verksamhetsstyrning 8
7 Organisationspsykologi 8
8 International Marketing Management 8
9 Introduktion till Analytics för företag 8
10 Forskningsmetoder 8
152926_pexels-photo-3184611.jpeg

GAU MBA-specialiseringar

MBA i företagsledningMBA i marknadsföringMBA i mänskliga resurserMBA i försörjningskedja och logistikMBA i projektledningMBA i teknikledningMBA i offentlig förvaltningMBA i folkhälsoförvaltningMBA i digital marknadsföringMBA i sportledningMBA i Management Information SystemMBA i internationell verksamhet

Läroplan

Programresultat

Om skolan

Frågor