Keystone logo
Westford University College MBA International tilldelas av Canterbury Christ Church University - Storbritannien
Westford University College

MBA International tilldelas av Canterbury Christ Church University - Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Blandad

Introduktion

Om programmet

MBA International är ett ettårigt program som erbjuds av Canterbury Christchurch University, Storbritannien. Programmet består av åtta moduler som levereras i 3-trimestrar med intag i januari, maj och september. Leveranssättet är flexibelt; Programmet kommer att levereras både på plats (UAE) och online med synkrona liveklasser.

Fördelarna med att driva ett internationellt MBA-program

MBA International kan öppna dörrar för spännande möjligheter att främja dina färdigheter och kunskaper och hjälpa dig att lära dig att anpassa ledningsstrategier för att passa behoven på globala marknader och utländska affärskulturer. Som ett tvärvetenskapligt studieområde erbjuder MBA International-programmet utbildning som är rotad i mångkulturella perspektiv och erbjuder utbildning i sunda affärsprinciper för att genomföra kommersiella strävanden som överskrider nationella gränser. Att utveckla en avancerad förståelse för globala affärsmiljöer ger överförbara färdigheter som är tillämpliga på en mängd olika karriärer, särskilt inom marknadsföring, ledning, personal och ekonomi. Med rätt kombination av erfarenhet och yrkesutbildning kan MBA-akademiker gå vidare till ledande befattningar på högsta nivå inom multinationella organisationer. Programmet kommer att underlättas av lärare med decennier av erfarenhet inom området. Under programmet kommer studenterna att exponeras för branschspecifika fallstudier, affärssimuleringar och extempore.

152771_photo-1575623196339-2ce1a4e7e9f0.jpg

Om Canterbury Christ Church University

I mer än 50 år har Canterbury Christ Church University (CCCU) varit en stor del av Kent-samhället och tillhandahållit utbildning som gör en verklig och positiv skillnad i människors liv. Universitetet började som en lärarutbildning på 1960-talet som svar på en nationell brist på lärare. Idag fortsätter vi att forma våra kurser och forskning kring kritiska sociala frågor både nationellt och globalt. 1962 öppnade Christ Church College sina dörrar med bara 70 studenter och nio lärare.

Universitetets uppdrag är att sträva efter excellens inom högre utbildning: omvandla individer, skapa kunskap, berika samhällen och bygga en hållbar framtid.

Universitetet är djupt engagerat i:

 • utvecklingen av hela människan, respekterar och vårdar varje individs inneboende värdighet och potential
 • integrering av utmärkt undervisning, forskning och kunskapsutbyte
 • kraften i högre utbildning för att berika individer, samhällen och nationer
 • vår vänliga, inkluderande och professionella gemenskap av studenter och personal som förbereder individer för att bidra till en rättvis och hållbar framtid

Prestationer - CCCU

 1. Universitetet fick ett prestigefyllt silverbetyg i Teaching Excellence Framework, vilket överträffade nationella kvalitetskrav för brittiska universitet
 2. Nästan 90% av vår forskning som lämnades in i 2014 Research Excellence Framework (REF) bedömdes vara världsledande, internationellt utmärkt eller internationellt erkänd
 3. Topp 20 i Storbritannien för kvalificerad lärare. 79% av vår akademiska personal har en undervisningskvalifikation utöver sina akademiska och yrkeskvalifikationer (HESA 2017/18)

Programstruktur

Trimester 1 (januari 2021)

 • Strategi och globalisering 20 poäng
 • International Human Resource Management 20 poäng
 • Innovation, entreprenörskap och det internationella perspektivet 20 poäng

Trimester 2 (maj 2021)

 • Global ekonomi och ekonomi 20 högskolepoäng
 • Internationell affärskultur och marknadsföring 20 poäng
 • Marknadsundersökning 20 poäng

Trimester 3 (september 2021)

 • Interkulturellt ledarskap och personlig utveckling 20 poäng
 • Affärsplan 40 poäng

Läroplan

Ranking

Programresultat

Om skolan

Frågor