Keystone logo
Westford University College MBA i kvalitetsledning
Westford University College

MBA i kvalitetsledning

12 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32 000 / per year

Distansutbildning, På Campus

Introduktion

Om programmet

Målet med CIQ-UCAM Dual Certification MBA-programmet är att hjälpa eleverna att uppnå ett certifikat från två kända organ och ytterligare hjälpa dem att skaffa sig kunskaper och färdigheter inom ledarskap, förändringshantering, ledningsredovisning, ekonomi och personalhantering.

Målet med CIQ-UCAM Dual Certification MBA-programmet är att hjälpa eleverna att uppnå ett certifikat från två kända organ och ytterligare hjälpa dem att skaffa sig kunskaper och färdigheter inom ledarskap, förändringshantering, ledningsredovisning, ekonomi och personalhantering.

Den är utformad för att hjälpa studenterna att få ytterligare kompetens inom rådgivning, entreprenörskap, beslutsprocess och design och ledning av affärsverksamhet. Programmet riktar sig till yrkesverksamma inom teknik, juridik, företagsledning, fri konst, utbildning och allmän management bakgrund, vars mål är att uppnå en internationell MBA från ett ansedd universitet.

152833_pexels-photo-3182812.jpeg

UCAM - CIQ Dual Certification Program

Det dubbla certifierings MBA-programmet i Westford underlättas av känd fakultet med årtionden av erfarenhet inom domänen. Under programmet kommer studenterna att exponeras för branschspecifika fallstudier, affärssimuleringar och extempore. Alla studenter som är inskrivna på MBA-programmet kommer att ha tillgång till Westfords e-bibliotek som innehåller tusentals tidskrifter och böcker. Efter avslutat program har studenten möjlighet att delta i universitetets sammankomst på campus i UCAM, Murcia, Spanien

Om UCAM - katolska universitetet i Murcia

UCAM är ett universitet med excellens baserad i Murcia, Spanien. UCAM startade 1995 och har en aktiv studentbas på 21 000 elever och har en akademisk personal på mer än 1000. MBA i International Business-programmet vid UCAM, Murcia, Spanien är ackrediterat av ANECA och universitetet är medlem i ENQA, Universia och EUA. UCAM har ett strategiskt partnernätverk med mer än 300 universitet inklusive Stanford, National University of Singapore och National Technological University. UCAM har ett strategiskt partnerskap med branschledare inklusive Coca Cola, Microsoft, Soft och SAP. Betrakta som universitetet för sport, UCAM har mer än 20 Olympiader som sina alumner.

Programstruktur

Del A

Forskarutbildning i kvalitetsledning - Tilldelat av Cambridge International Qualifications (CIQ), Storbritannien

Del A består av sex moduler varav fyra moduler är kärnan medan två är specialmoduler. De sex modulerna kommer att levereras under en period av sex månader. Alla elever som fullföljer del A uppnår 40 hp vilket motsvarar 120 brittiska poäng.

  • International Human Resource Management
  • Verksamhetsstyrning
  • Strategisk förändringshantering
  • Strategisk ledning och ledarskap
  • Strategisk kvalitetsledning och drift
  • Total Quality Management

Del B

Del B består av en obligatorisk modul och avhandlingar. Det har en varaktighet på 6 månader och alla elever som slutför del A och del B kommer att tilldelas en MBA-examen i sjukvårdsledning från UCAM Spanien och uppnå 60 hp (European Credit Transfer System) vilket motsvarar 180 brittiska poäng.

  • Socioekonomisk & amp; Laglig miljö
  • Examensarbete

Läroplan

Programresultat

Idealiska studenter

Om skolan

Frågor