Keystone logo
Wellesley College

Wellesley College

Wellesley College

Introduktion

Wellesley är känt för sin utbildning, dess skönhet, sin begåvade fakultet och unikt sin campuskultur.

Men framför allt är Wellesley känd för de tusentals duktiga, eftertänksamma kvinnor som den har skickat ut i världen i över 100 år - kvinnor som är engagerade i att göra skillnad.

En transformativ pedagogisk upplevelse

Varje år utmanas cirka 2 400 av världens främsta grundutbildade kvinnor att överträffa sina egna högsta personliga och intellektuella förväntningar. De behärskade Wellesley -akademikerna demonstrerar över det professionella och yrkesmässiga spektrumet och det inflytande de har - vare sig i sina egna samhällen eller på världsscenen - är ett bevis på en unik bemyndigande grundutbildning.

Wellesleys livliga akademiska gemenskap lägger stor vikt vid noggrann, sonderande undersökning och kreativt tvärvetenskapligt tänkande. Dess samarbetsinriktade tillvägagångssätt för stipendium uppmuntrar studenter att ifrågasätta, debattera och förfina sina synpunkter, inte bara med varandra utan med vår världsklass fakultet-ofta genom att arbeta direkt med dem på banbrytande projekt.

En Wellesley -utbildning främjar den högsta standarden för beredskap för den "verkliga världen" hos sina studenter, när det gäller förmågan att tänka, agera och bidra meningsfullt och effektivt inom sina valda intresseområden.

Platser

  • Central Street,106, 02481, Wellesley

Frågor