Keystone logo
Webster Geneva

Webster Geneva

Webster Geneva

Introduktion

Amerikansk ackrediterad utbildning i hjärtat av Europa

Etablerat i Schweiz 1978, Webster University Geneva är ett ackrediterat amerikanskt universitetsområde som erbjuder högkvalitativa program på engelska på grundutbildningen (kandidatnivå) och examen (magister) nivå. Webster ger en bred Liberal Arts strategi för undervisning i det kulturrika sammanhanget i Schweiz, och universitetet har blivit en viktig medlem av samhället och andan som utgör" Genève Internationale ”.

Vid Webster University Geneva, begreppet internationell utbildning blir verklighet, som studenter från ungefär 90 länder per år samlas i en gemenskap av elever som är engagerade av en globalt mångfaldig fakultet. På Webster, du hittar inte bara en stimulerande miljö som förbereder dig för framtiden, men du kommer också att gå med i ett fascinerande nätverk av studenter och alumner.

Våra akademiska anläggningar och bibliotek är moderna, attraktiv, och välutrustade. Vi erbjuder både på och utanför campus bostäder. På Campus, Vi har också en cafeteria, ett gym, och utmärkta fritidsanläggningar.

Websters Genève-plats kommer att lägga till ytterligare dimensioner till din högre utbildningsupplevelse. Genève är hem för FN: s huvudkontor i Europa, och till andra stora internationella organisationer, många multinationella företag, och ett livligt finans- och handelscentrum. Dessa organisationer och andra kulturinstitutioner kan ge dig ytterligare möjligheter att öka ditt lärande bortom klassrummet.

När det gäller rekreation erbjuder Genèvesjön och den bredare Alperna regionen några av de bästa sportterrängen i världen - precis utanför dörren. Dessutom ligger Genève i hjärtat av Europa, så det är lätt att fördjupa sig i kulturen i andra europeiska städer, varav de flesta är tillgängliga på mindre än två timmar med flyg.

Efter att ha antagits till Webster i Genève, du går med i ett internationellt universitetsnätverk där världen är ditt campus. Du kan studera i Leiden, Wien, eller Aten om ditt mål är att stanna i Europa. Möjligheter väntar dig också för en termin utomlands i Thailand, ghana, Förenta staterna, och flera andra destinationer.

Akademiker

Examensprogram

Universitetet erbjuder utbildningsprogram under fyra primära akademiska avdelningar: Företag och teknik; Internationella relationer; Mediekommunikation; Psykologi och professionell rådgivning. Universitetet erbjuder ett brett utbud av tvärvetenskapliga kandidatalternativ (inklusive kombinationer av akademiska huvudämnen, minderåriga, och certifikat över avdelningar) samt magisterexamen och examensprogram.

Forskning

Vår fakultet bedriver forskning i spetsen för sina discipliner, med ett ambitiöst forskningsinitiativ som syftar till att stärka universitetets rykte och bidrag till det globala akademiska samfundet.

Tjänsten

Service till lokalsamhället är också en integrerad aspekt av vårt lokala uppdrag och aktiviteter. Förutom olika akademiska konferenser under hela året, Vi är värd för ett brett utbud av offentliga evenemang som det bredare Genèvesamhället är inbjudet till, allt från banbrytande affärsämnen till frågor i framkant av världsfrågor. Universitetet stöder och uppmuntrar också Webster Humanitarian Association, en studentledd, registrerad icke-statlig organisation.

Internationellt nätverk

I över 100 år har Webster University (St Louis, USA, sedan 1915) tjänat studenter från hela världen på jakt efter en förstklassig högre utbildning. Webster University Genève, universitetets första internationella plats, är fortfarande det mest kulturellt olika campus inom Webster världsomspännande nätverk. Studenter som anmäler sig till ett Webster-utbildningsprogram har det globala Webster-nätverket inom räckhåll, med möjlighet att integrera en utlandsstudie antingen i USA, på andra campus i Europa eller utanför.

Värden

Strävan efter individuell excellens

Vid Webster University Geneva, vi stöder varje student i deras strävan att utmärka sig. Detta inkluderar olika akademiska resurser, från ett forskarprogram utformat för att inspirera, mentor motivera skolans högsta akademiska artister till program och tjänster som förbättrar studenternas akademiska prestationer på alla nivåer. Excellence uppmuntras också i karaktärsutveckling genom deltagande i samläroaktiviteter, inklusive ett valfritt Webster LEADS-program, som tjänar ett ledarskapscertifikat efter framgångsrikt slutförande.

Lärande i en global kontext

Webster är ett välkomnande, inkluderande globalt lärande samhälle. På Webster University Geneva, över cirka 400 studenter per år, har vi studenter som representerar upp till 90 olika nationaliteter och en fakultet vars medborgarskap (och/eller ursprung) sträcker sig över cirka 25 länder.

Websters grundläggande läroplan, kallas Global Citizenship Program, krävs av alla kandidatstudenter och är utformad för att stödja utvecklingen av globalt medborgarskap. Studenter som studerar vid Webster i Schweiz drar nytta av ett världsomspännande nätverk av Webster-campus som möjliggör spännande studier utomlands samtidigt som de erbjuder en enhetlig akademisk upplevelse, fast förankrad i Websters utbildningsfilosofi.

&Inkludering av mångfald

Webster University Geneva är en inlärningsmiljö som välkomnar individer från olika kulturer, åldrar, och socioekonomiska bakgrunder. Som en mångsidig, könsinkluderande campus, vi stöder kritiska samtal om hur en anda av inkludering är inbäddad i begreppet globalt medborgarskap. Vi strävar efter att ge studenterna en respekt för mångfald och förståelse för sina egna och andras värderingar, där:

Mångfald omfattar alla mänskliga skillnader samtidigt som man bygger på gemensamma drag. Det tjänar till att eliminera diskriminering och utestängning på grund av ras, Färg, bekännelse, nationellt ursprung, etnicitet, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder, socioekonomisk status, funktionshinder, religion, eller militär status;

Inkludering ger lärare, personal, studenter, och samhällspartners möjlighet att delta, oavsett skillnader. Det ingår i aktiviteter och chansen att delta med sin förmåga i dagliga aktiviteter som medlem i samhället.

Personlig upplevelse

PåWebster Geneva bostadsområdet, studenter är omgivna av ett stödjande och kollegialt samhälle som ger individuell uppmärksamhet på ämnen som rör akademiskt liv och fritidsliv. Webster University Geneva samlar atmosfären i en liten, intim campusupplevelse med akademisk kunskap och resurser från ett stort internationellt universitet. Webster personal och fakultet arbetar tillsammans för att göra det möjligt för alla studenter att uppfylla sin akademiska potential.

Som privat, ideellt universitet, Webster fokuserar sina ansträngningar på var och en av dessa studentfokuserade aspekter och utmärker sig på att ansluta dem, vilket gör hela universitetets inlärningsupplevelse större än summan av delarna.

Platser

  • 15, Route de Collex, 1293 Bellevue, , Geneva

Frågor