Keystone logo
Whitefield Business School

Whitefield Business School

Whitefield Business School

Introduktion

Whitefield Business School ( WBS ), som ligger i Mauritius, har vuxit under de senaste åren för att positionera sig som en av de välrenommerade privata högre utbildningsleverantörerna i landet. Med över 250 studenter från 7 länder har WBS sakta växt till att bli ett varumärke som är synonymt med kvalitet och prisvärd internationell utbildning. Institutionen är ansluten till det prestigefyllda Lincoln University från Malaysia som är rankat bland de 35 bästa universiteten i världen för kvalitetsutbildning av Times Higher Education. WBS erbjuder också internationell brittisk utbildning genom NCC Education som ursprungligen etablerades av Storbritanniens regering och har producerat över 1 miljon alumner hittills. Våra kvalifikationer är erkända i över 40 länder över hela världen och kurserna som erbjuds sträcker sig från grundnivå, diplom, grundexamen, upp till masternivå. Studenter som slutför sin utbildning genom WBS kommer att få en internationellt erkänd kvalifikation från Lincoln University – vårt ackrediterade partneruniversitet. Utländska studenter kan också arbeta deltid medan de studerar i Mauritius och kan njuta av upp till 3 års arbetstillstånd efter studier genom YPOP-systemet. Det bör noteras att transporter också är kostnadsfria för studenter i Mauritius. Kurser som erbjuds vid WBS 1. MBA i företagsekonomi (MBA Allmänt) 2. MBA i Global Business 3. MBA i Hospitality Management 4. Bachelor (Hons) i företagsekonomi 5. Bachelor (Hons) i Hospitality Management 6. Bachelor of Computer Science (Hons) (nätverksteknik och cybersäkerhet) Studenter vid WBS instrueras i kritiska resonemang, problemlösning, lagarbete och kommunikationsförmåga. Vi har anammat ett helhetsgrepp för att utveckla eleverna så att en elev ska växa och utvecklas som en person som uppskattar mångfald, odlar en känsla av medborgerligt och socialt ansvar och blir väl förberedd för att nå livets mål.

Det unika utbildningssystemet vid Whitefield Business School

På WBS har vi utvecklat en 3-stegs strategi för utbildning för att utveckla en hälsosam, väl avrundad, självsäker och rättfärdig individ med kreativa och kritiska tänkande färdigheter som är mycket kapabla att möta livets utmaningar.

Steg 1: Vår leveransstrategi

Folk har sett flera sportspel vilket gör dem bra på att diskutera och tolka spelet. Tänk om dessa timmar som spenderades med att titta på spelet gick åt till att spela spelet? Utbildning idag är jämförbar med åskådare (studenter) som tittar på en match (gå på en föreläsning) på en stadion (klassrum)! Baserat på ovanstående har vi på WBS beslutat att återuppfinna sättet vi levererar föreläsningar på och vi har anammat vad Confucius propagerade:
”Säg till mig och jag glömmer; Visa mig och jag minns; Involvera mig så förstår jag” – Konfucius

Steg 2: Värdebaserad utbildning

Det finns ett gammalt talesätt som säger att "Om det inte sker en beteendeförändring har utbildning inte skett". Därför kan bara inhämtning, förståelse eller bibehållande av fakta inte betecknas som fullständig utbildning.
På Whitefield Business School ( WBS ) tror vi att utbildning bör leda till en positiv övergripande förändring i resonemang, känslor, tankesätt och beteende. Många undersökningar har också påpekat att 85 % av din framgång i livet beror på din karaktär och endast 15 % beror på dina akademiska prestationer. Alla som genomgår utbildningsprocessen bör genomgå en positiv beteendeförändring. Vårt beteende i sin tur formas av våra tankar och det som påverkar våra tankar är våra värderingar! Därför har värderingar tilldelats avgörande betydelse i vårt utbildningssystem på WBS och främjandet av värderingar har integrerats med vårt utbildningssystem och undervisningsstrategier.

Steg 3: Mental & Fysisk hälsa

Låga frekvenser av fysisk aktivitet bland unga vuxna tros vara orsaken till höga frekvenser av fetma, depression och ångest i världen. Utbildning skulle vara till liten nytta om man i slutet av dagen är ohälsosam. Som ordspråken säger: "hälsa är den verkliga rikedomen". På WBS kommer studenterna att utbildas om goda hälsosamma vanor och uppmuntras till fysiska aktiviteter. Nutritionister bjuds regelbundet in för att prata med studenter, psykologer kommer också att bjudas in till rådgivningstillfällen och regelbundna idrottsaktiviteter kommer också att anordnas i lokalerna för att driva hem tanken om fysisk och psykisk hälsa i våra elevers tankesätt.

Whitefield Business School grundades 2007

Whitefield Business School ( WBS ) är en registrerad leverantör av högre utbildning, vederbörligen godkänd av Higher Education Commission och Mauritius Qualifications Authority.

Skolans kvalifikationer tilldelas av Lincoln University College, NCC Education och The Confederation of Tourism and Hospitality.

Kurserna som erbjuds på WBS sträcker sig från företagsekonomi, informationsteknik och turism och gästfrihet. Skolans program är erkända i över 50 länder över hela världen.

Studenter från Ghana, Kamerun, Madagaskar, Mauritius, Indien och Pakistan för att nämna några har litat på den höga kvaliteten på utbildningen som erbjuds på skolan och WBS har nu vuxit till en välrenommerad institution, rankad bland de bästa i landet. Studenter har ett brett urval av kvalifikationer, allt från magisterexamen, kandidatexamen och diplom, som erbjuds på deltid, online och heltidsstudier.

Antagningar

Steg för steg processansökningsförfaranden för internationella studenter

Steg 1: Blivande student fyller i Whitefield Business School ansökningsformuläret och skickar formuläret tillsammans med skannade kopior av de första fem sidorna av pass och utbildningsbevis och bevis på betalning av en ej återbetalningsbar ansökningsavgift på 170 USD till [email protected]

Steg 2: Den akademiska styrelsen för Whitefield Business School kommer att bedöma den blivande studentens behörighet för tillträde till den önskade kursen.

Steg 3: Efter godkännande och godkännande från den akademiska styrelsen, bör blivande studenter skicka oss följande dokument så att vi behandlar visum:

 • a) Begäran om studentvisum
 • b) Ansökan om inresa till Mauritius
 • c) Originalkontoutdrag för 6 föregående månader (Bör skickas med bud)
 • d) 4 foto i passstorlek (bör skickas med bud)
 • e) Sponsringsbrev
 • f) Läkarintyg (Bör skickas med bud)

Steg 4: Whitefield Business School fortsätter med visumansökningsprocessen och lämnar in elevernas dokument till pass- och immigrationskontoret i Mauritius.

Steg 5: Efter att studentvisumet har godkänts får studenten ett tre månaders provisoriskt visum för att komma in i Mauritius. Whitefield Business School informerar studenten och studenten får sju arbetsdagar på sig att rensa resterande belopp av kursavgiften.

Steg 6: Student betalar och skickar Telegrafisk överföring som betalningsbevis.

Steg 7: Whitefield Business School släpper studentens originaldokument (välkomstbrev, antagningsbrev och visum) med expressbud.

Steg 8: Studenten informerar Whitefield om mottagaren av originaldokument och informerar även institutionen om hans/hennes resdatum. Skicka oss en skannad kopia av flygbiljetten. Studenter måste vara i Mauritius tre dagar innan kursstart.

Steg 9: Student måste vid ankomsten till Mauritius genomgå en medicinsk kontroll på ett privat laboratorium. Rapporten ska lämnas till PIO för utfärdande av visum för studietiden.

Platser

 • Curepipe

  Thomy D'Arifat Street, Curepipe, Mauritius, 74404, Curepipe

  Frågor