Keystone logo
Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Introduktion

112357__APT8752.jpg

Planerar du att starta ett Executive MBA-program och letar du efter rätt riktning för dig? Gå med i webinariet den 26 mars 17:00
Registrera dig här - https://link.do/yKdSJ


Om oss

Warsaw University Of Technology Business School är bland de bästa polska skolorna som erbjuder högkvalitativ ledarskapsutbildning. Skolan har fungerat i över 27 år. Det har regelbundet listats längst upp i de nationella rankningarna och förbättrar ständigt sin position i internationella rankningar. Syftet med skolan är att utbilda dagens chefer som klart förstår dagens värld och sin egen roll som företagsledare. Vårt uppdrag är att odla ansvariga ledare som kan styra andra och som kontinuerligt arbetar med egen kunskap, färdigheter och talanger.

Vårt uppdrag är att odla ansvariga ledare.

En skola för ledare

Modern ekonomi och samhälle har behov av riktiga ledare - ledare som har möjlighet att planera strategiskt och ansvarsfullt, lösa problem effektivt, ta den beräknade risken och dela sin entusiasm med andra. De ska utveckla sina ledarskaps- och entreprenörskapskunskaper och ha en djup inblick i ekonomin och sin egen organisation. Ledarna måste också vara öppet, flexibla och kunna anpassa sig till de förändringar som sker i sin miljö.

WUT Business School mögar människor som förstår andras synpunkter, övertygar och leder andra människor.

Ett europeiskt experiment

Warsaw University Of Technology Business School skapades 1991 som ett resultat av ett djärvt experiment. Det grundades gemensamt av fyra institutioner: det bästa polska tekniska universitetet, Warszawa tekniska högskola och tre prestigefyllda handelshögskolor från Västeuropa - HEC School of Management (Paris, Frankrike), London Business School (UK) och NHH Norska Ekonomiska Högskolan (Bergen, Norge). Därför hade WUT Business School från första början en verkligt internationell karaktär som framgångsrikt har uppnåtts tack vare stiftelsens fortlöpande engagemang. Skolan har under många år varit medlem i European Foundation for Management Development skapad av ledande europeiska förvaltningsskolor.

110414_inauguracja2018-64.jpg

Den högsta kvaliteten på utbildningen

Warsaw University Of Technology Business School har utvecklat sin egen utbildningsmodell , lyhörd för den moderna världens komplexitet och de höga förväntningarna som ledare måste möta. Modellen är baserad på tre pelare:

  • utveckla kunskaper och färdigheter
  • använda kunskapen i praktiken
  • elevernas personliga utveckling

Vår modell är inriktad på förståelse för den moderna ekonomins och samhällets komplexitet, relationer mellan olika verksamhetsområden och förstå de utmaningar som ledarna måste möta. Oberoende team, bestående av polska och utländska forskare och affärsutövare, ser till att läroplanerna förblir av högsta kvalitet.

Vi är stolta över att tillhandahålla utbildning som uppfyller våra elevernas förväntningar.

Alumni Network

Utöver kvaliteten på utbildningen är våra MBA-program "akademiker" nätverk den största fördelen med WUT Business School . Våra alumner är spridda över hela världen, har höga positioner i organisationer och har ofta utvecklat egna företag. Tack vare ett kooperativt alumni-nätverk skapar våra akademiker unika affärsmöjligheter.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Warsaw

    Warsaw University of Technology Business School Koszykowa 79, 02-008 Warsaw, 02-008, Warsaw

Frågor