Keystone logo
Visible Music College

Visible Music College

Visible Music College

Introduktion

VISION

Synlig Music College är en global, andlig gemenskap av musiker, tekniker, affärsmän och lärare tjänar kyrkan och samhället med vår kollektiva energi och talang, att främja en miljö av kreativitet, tillbedjan och innovation inom konstnärliga strävanden för Guds ära.

UPPDRAGSBESKRIVNING

Synlig Music College utbildar och utrustar musiker, tekniker och affärsmän i hantverk och Christian karaktär, effektiv service i musikbranschen och i kyrkan.

ANDLIG | PROFESSIONAL | AKADEMISK.

Synlig Music College är i skärningspunkten mellan andlig, professionella och akademiska. Våra tre kandidatexamen program erbjuder en rigorös utbildning i musikbranschen, musikproduktion och musik, utrusta våra studenter för effektiv service i musikbranschen och kyrkan. Vi tror att kristna musiker, producenter, chefer och branschfolk måste vara väl utvecklad lika inom dessa tre områden för att finna framgång i livet, karriären och departement. Våra avsikt små artist samhällen är fokuserade på balanserad andlig, professionell och akademiska tillväxt.

GLOBAL

Unikt inom högre utbildning

Lanserades i Memphis, Tennessee 2000, är ​​visionen om Visible Music College unik inom högre utbildning. Fokus ligger på att skapa små, avsikt artist samhällen över hela världen som betonar tillväxt på tre viktiga områden: andliga, professionella och akademiska.

Synlig utvidgas till Chicago 2014 och Dallas 2015 som en del av VD och grundare Ken Steorts' 2020 × 2020 visionen - 20 platser i 20 städer betjänar 2,020 studenter 2020. Från Sarah Simmons (NBC: s The Voice) till indie darlings Carolina Story, Synliga alumner är på listorna, i studion och göra en inverkan i kyrkan.

Academic Översikt

Synlig Music College är en integrerad utbildning erfarenhet som utmanar eleverna att växa andligt, professionellt och akademiskt under en ackrediterad kandidatexamen program. Varje utbildningsprogram har en kärna av bibeln, teologi och ministeriet kurser. Integriteten av studentens andlighet är grundläggande för professionell utveckling, som Skriften informerar hur man relatera till Skaparen och Hans skapelse-särskilt hur man borde svara på Skaparens inbjudan till eftertänksamma, kreativa och bön engagemang i musikbranschen och kyrkan . Både den andliga och professionell utveckling betonas genom den rigorösa college-nivå läroplan.

Filosofiskt, den ”Varför” (andlighet) föregår ”Vad” (yrke) och ”Hur” (akademiker). Alla tre tillväxtområden finns representerade i skolans namn:

Synlig Music College

  • Andlig
  • Professionell
  • Academic

Den integrerade utbildningen upplevs genom nedsänkning, och investeringar.

Platser

  • 200 Madison Ave , 38103, Memphis

Frågor