Keystone logo
Vatel USA MBA med en koncentration inom gästfrihetshantering i Los Angeles
Vatel USA

MBA med en koncentration inom gästfrihetshantering i Los Angeles

Los Angeles, Amerikas förenta stater

12 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

* per enhet; hela MBA är 36 enheter

Introduktion

Master of Business Administration (MBA) med en koncentration inom gästfrihetshantering är en intensiv och innovativ examen som förbereder studenterna för att bli effektiva chefer och ledare inom gästfrihetsbranschen. Programmet erbjuds i samarbete med Vatel Institute of Hospitality Management och Alliant International University.

På campus skärper studenterna nödvändigt kritiskt tänkande, ledarskap, ledning och entreprenörskap som krävs för att tävla i den globaliserade gästfrihetsbranschen.

Studenterna går igenom varje program i kohort med kurser skräddarsydda för deras grupp. Kohortstrukturen säkerställer att eleverna får de klasser de behöver för att få examen i tid.

Alliants fakultetsmedlemmar är experter på ledarskapsutbildning och strävar efter att förbereda studenterna för en framgångsrik karriär inom internationell gästfrihetshantering.

Vatel USA","author_url":"","source":""}" />

148159_LA4cgood_preview.jpeg

Betalda praktikplatser:

Praktisk yrkeserfarenhet är en viktig del av våra akademiska program och erbjuder en helhetsförståelse för gästfrihetsbranschen, vilket förbättrar definitionen och uppnåendet av varje elevs professionella mål. Tidigare studenter i detta program har arbetat på Vatel partners värdhotell som St. Regis, Four Seasons, halvön, Waldorf Astoria, SLS eller Sofitel. Vatels Career and Employability Center hjälper studenter att hitta sina obligatoriska praktikplatser.

Studera och träna i Los Angeles!

Los Angeles är en av landets mest mångsidiga och aktiva städer och världens nöjeshuvudstad. Los Angeles är ofta känt av sina initialer, LA och smeknamnet City of Angels, och är ett världscentrum för affärer, internationell handel, underhållning, kultur, media, mode, vetenskap, teknik och utbildning. Los Angeles anses vara en av de mest inflytelserika städerna i världen. De mest lyxiga hotellmärkena finns i Los Angeles och dess omgivningar.

Alliant's Los Angeles campus ligger i Alhambra, i västra San Gabriel-regionen i Los Angeles County. Bara åtta miles från centrum, Los Angeles campus ger studenter omedelbar tillgång till den vidsträckta metropolen.

Campusområdet är en dynamisk koncentration av underhållning, affärer och industri.

På campus finns 23 klassrum, ett videokonferensrum, ett integrerat datorklassrum, ett datalaboratorium, gruppstudierum och två studentlounger. Över 600 studenter har årligen anmält sig till ett antal skolor och program.

Alliant International University är ackrediterat av WASC Senior College och University Commission, ett regionalt ackrediteringsorgan erkänt av US Department of Education.

Vatel USA","author_url":"","source":""}" />

148161_banner-LosAngeles.jpg

MBA-läroplan: Kurserbjudanden och sekvens kan komma att ändras.

 • Strategisk Marknadsföring
 • Organisationsbeteende och globalt ledarskap
 • Strategisk ledning
 • Statistisk analys och modellering för företag
 • Teknik för ledande beslutsfattande
 • Finanshantering
 • Operations Management and Logistics
 • Capstone: Management in a New Age eller Project eller Professional Practice Praktik [3]
 • Koncentrationskurser [4]

Koncentrationer av gästfrihetshantering

 • Försäljningsförvaltning för gästfrihet
 • Trender inom gästfrihet och turism
 • Entreprenörskap i gästfrihet
 • Utveckling av karriärer, arbetskraft och talang inom hotellbranschen

Antagningar

Läroplan

Ranking

Programresultat

Stipendier och finansiering

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Faciliteter

Om skolan

Frågor