Keystone logo
Vatel Turkey

Vatel Turkey

Vatel Turkey

Introduktion

Vatel har 50 skolor för gästfrihetshantering i Europa, Amerika, Asien och Afrika. De delar samma uppdrag: att förbereda de yngre generationerna för att bygga sin professionella framtid inom den internationella gästfrihets- och turistförvaltningsindustrin.

Vatel har beslutat att:

  • Lär ut ledningstekniker baserade på två århundraden av historia i gästfrihetsbranschen, baserad på högkvalitativa tjänster och kundnöjdhet. Detta inkluderar alla kulturella aspekter av klienter, från det land där hotellet ligger till den personal som arbetar i det.
  • Förmedla den franska gästfrihetskonsten, erkänd över hela världen som ett tecken på kvalitet, god smak och förträfflighet.
  • Undervisa franska i alla icke-fransktalande länder där vår grupp är verksam.

Vi har nu 35 000 studenter som arbetar över hela världen och som är stolta över att kalla sig Vateliens och att arbeta i de vackraste hotellen på jorden.

Bästa Hospitality Management School

Vatel Group och dess campus över hela världen har vunnit priset "Bästa Hospitality Management School" i det 17:e Worldwide Hospitality Awards, och tävlar mot 42 prestigefyllda internationella skolor.

Fakta

  • 55-campus
  • 1st-Worldwide Business School Group in Hospitality and Tourism Management
  • 9 000-Studenter
  • 1:a tilldelad den bästa gästfrihetsskolan av proffs i branschen
  • 35 000-alumner

Högutbildade och mycket professionella lärare

Lärarpersonalen spelar en mycket viktig roll för din framtida framgång. På VATEL Istanbul förmedlar lärare sitt kunnande och sin passion till dig. Tack vare interaktiva träningsmetoder som ligger nära verkligheten på hotellområdet. De ger dig verktygen för att utveckla dina tekniska, konceptuella och analytiska färdigheter som framtida chefer. Det långvariga engagemanget hos VATELs lärare, oavsett om de är universitetslärare eller gästföreläsare utvalda för sin spetskompetens inom sitt specifika område, bidrar till din karriärlånga framgång.

Utbildningsmål

I en internationell miljö, behärska chefs-, teamledar- och ledningstekniker. Utveckla professionella, juridiska, ekonomiska och språkliga förmågor med målet att vara en operativ chef i ett företag.

En stor möjlighet från Vatel Istanbul: Studera en termin i Istanbul, en termin i Frankrike!

VATEL Istanbul erbjuder dig en fantastisk möjlighet för din praktiska ansökningsperiod!

Du kan nu spendera din teoretiska termin i Istanbul i 3 månader, följt av dina praktiska ansökningar i 10 veckor på vårt hotellcampus i södra Frankrike: Nimes...

Du kan inte vara internationell samtidigt som du är lokal!

Antagningar

Platser

  • Mebusan Yokuşu Sokak No:15 Beyoğlu, 34000 Istanbul, Istanbul

Frågor