Keystone logo
Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Introduktion

Den första vatel öppnade alltså i Paris med en unik och grundläggande pedagogisk metod: att ha teoretiska kurser följt av en yrkeserfarenhet som använde det som hade lärt sig i klassen. För att uppnå detta hade varje vatel en applikationsrestaurang och / eller hotellrätt på campus där eleverna kunde kontrollera sina kunskaper genom professionell tillämpning av den hos riktiga kunder.

vatel har 50 skolor för gästfrihetshantering i Europa, Amerika, Asien och Afrika. De delar samma uppdrag: att förbereda de yngre generationerna för att bygga sin professionella framtid i den internationella gästfrihets- och turistförvaltningsindustrin.

vatel har beslutat att: Lär ledningstekniker baserade på två århundraden av historia inom hotellbranschen, baserat på högkvalitativa tjänster och kundnöjdhet. Detta inkluderar alla kulturella aspekter av kunder, från det land där hotellet ligger till dess personal; Förmedla den franska gästfrihetskonsten, erkänd över hela världen som ett tecken på kvalitet, god smak och excellens; Undervisa franska i alla länder som inte är fransktalande där vår grupp är verksam.

Vi har nu 35 000 alumner som arbetar över hela världen och är stolta över att kalla sig Vateliens och arbeta på de vackraste hotellen på jorden.

Platser

 • Île-de-France

  Rue Nollet,122, 75017, Île-de-France

  • Brussels

   Avenue de la Toison d'Or,80, 1060, Brussels

   Frågor