Keystone logo

Valparaiso University

A logo

Introduktion

Valparaiso University är ett högst rankat universitet som erbjuder över 15 forskarutbildningar och lockar studenter från hela världen. Vårt uppdrag på Valpo fokuserar på att utveckla professionella karriärer och är att skapa ledare som tjänar deras samhällen för att skapa en bättre värld. Vart och ett av våra program tar upp de färdigheter du behöver för att bli ledare samtidigt som vi betonar vikten av att tjäna andra för att skapa en bättre värld. Du kan välja en MBA från våra AACSB-ackrediterade affärsprogram.

Vår handelsskola är bland de 5 % bästa handelshögskolorna i världen och har fokus på hållbarhet och etisk praxis som hjälper ledare att "göra bra genom att göra gott." Vårt informationsteknologiprogram är STEM-certifierat och öppnar dörren till utökade OPT- och CPT-möjligheter i USA, vilket förbereder akademiker för att arbeta inom näringslivet och industrin runt om i världen. Med fokus på epidemiologi förbereder vårt forskarutbildningsprogram i folkhälsa studenter för att möta behov i utvecklingsländer och utvecklade länder.

Vår magisterexamen i internationell ekonomi är ledande när det gäller att förbereda akademiker för att arbeta i en mängd olika privata och statliga miljöer. Populära program i College of Health Professions inkluderar Masters of Nursing, med fokus på att utbilda sjuksköterskeutbildare för att utveckla praktiker som kan utbilda nästa generations sjuksköterskor, och doktorsexamen i arbetsterapi.

På College of Arts and Sciences avlägger studenter examina i sportadministration, digitala och sportmedier, dataanalys och modellering och mer! Valparaiso University ligger bara 1 timme från Chicago och är en liten skola som erbjuder personliga tjänster med tillgång till en av de största städerna i landet. Gå med i den växande listan över Valparaiso University akademiker från över 40 länder och skapa den framtid du vill ha för dig själv.

Platser

  • Chapel Drive,1700, 46383, Valparaiso

Frågor