Keystone logo
University of San Francisco - School of Management Heltid MBA - STEM-program
University of San Francisco - School of Management

Heltid MBA - STEM-program

San Francisco, Amerikas förenta stater

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 75 600 / per credit *

På Campus

* beräknad undervisning för 2020-2021. Alla kurser kan ändras

Introduktion

Det finns ingen stad i världen som San Francisco. Förvandla din karriär i SF Bay Area med USF heltid MBA.

Bygg de grundläggande färdigheterna för att leda framgångsrika, hållbara företag i den mest entreprenörsrika staden i världen och utöver.

Olika kollegor

Som en del av MBA-programmet på heltid lär du dig med en utvald grupp yrkespersoner som kommer från hela världen för att uppleva San Franciscos innovativa affärskultur från första hand.

Små klasser

University of San Francisco har små klassstorlekar på 20-30 studenter, och vårt kohortsystem innebär att samarbete och samarbete är mer än bara ledarskapsideal som vi lär ut - de är grundläggande för programmets infrastruktur .

Ledarskap

Heltid MBA förbereder dig för etiskt och entreprenöriellt ledarskap genom erfarenhetsinlärning - och ovärderlig professionell exponering i staden som är synonymt med innovation.

Tvåårigt program i hjärtat av San Francisco

  • Vårt läge i centrala San Francisco ger dig tillgång till ett starkt professionellt nätverk med ledande organisationer i Bay Area.
  • En berikande läroplan för programmet återspeglar USF-jesuitternas tradition av socialt ansvar och medveten reflektion samtidigt som den ger dig en konkurrensfördel.
  • Personliga kurser och programerfarenhet skräddarsydda för att återspegla dina karriärmål och intressen från början förbereder dig för de specifika marknader, områden och karriärer du vill bedriva - med början första året. Karriäracceleratorplattformar eller med en MBA-koncentration .

Antagningar

Läroplan

Ackrediteringar

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor