Keystone logo
USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Introduktion

The Global Executive MBA (GEMBA) i Shanghai utgör ett kraftfullt partnerskap mellan University of Southern California Marshall School of Business och Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics & Management, fånga det bästa av en verkligt global pedagogisk erfarenhet.

Gemba studenter samlas från hela världen för att lära från fantastiska lärare och dela ovärderliga erfarenheter. Programmet lockar en bred tvärsnitt av affärsmän: de är ledande befattningshavare från multinationella, privata och offentliga företag, entreprenörer och ledare för familjeföretag.

Fördelarna med en GEMBA grad är omisskännlig: relevanta klasser undervisas av superb fakultet, en enastående globalt nätverk, och livslång vänskap inom den globala USC Trojan familj.

GEMBA PARTNERSHIP

University of Southern California

USC (University of Southern California) är ett privat, icke-vinstdrivande, nonsectarian, forskningsuniversitet, som grundades 1880 med sitt campus i Los Angeles, Kalifornien. Som Kaliforniens äldsta privata forskningsuniversitet, har USC historiskt utbildat ett stort antal av regionens företagsledare och yrkesverksamma. Under de senaste decennierna har universitetet också belånade sitt läge i Los Angeles för att etablera relationer med forsknings- och kulturinstitutioner i hela Asien och Stillahavsområdet. Reflekterande status Los Angeles som en global stad, har USC flest internationella studenter av alla universitet i USA. Under 2011 fick USC nämnas bland de 10 Dröm Högskolor i nationen.

Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) är allmänt erkänd som en av Kinas fem bästa universiteten. SJTU grundades 1896 av ShengXuanhuai och är därför en av de äldsta universiteten i Kina. SJTU har närt ett stort antal framstående individer och gjort betydande insatser till välstånd för nationen, särskilt i utvecklingen av vetenskap och teknik. Våra berömda alumner inkluderar tidigare generalsekreterare för kommunistpartiet JiangZemin, grundaren av BRC: s raketprogram Qian Xuesen, och hundratals others.More än 200 akademiker i Kinas Vetenskapsakademien och Academy of Engineering är före detta elev av SJTU.

Marshall School of Business

USC Marshall School of Business är en privat forskning och akademisk institution åtagit sig att utbilda morgondagens globala ledare. Rankad som en av landets främsta skolans för redovisning, finans, entreprenörskap och internationell företagsekonomi, Marshall delar också den rika historia och levande gemenskap i USC akademiska systemet.

Antai College of ekonomi

Vilket är fallet med vår moderinstitut, SJTU är Antai College of ekonomi (ACEM) allmänt erkänd som en topp-fem handelshögskolan i Kina. Med en total elev nästan 6000, och en fakultet 200, fortsätter ACEM att leda företagsutbildning framåt i Kina och i Asien. ACEM är den enda handelshögskolan i Kina att triple-ackrediterad: av AACSB, EQUIS och AMBA och har rankats av Financial Times som nr 2 i Kina för internationellt relevant forskning.

Platser

  • Shanghai

    Room 102, South Building, Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University, 535 Fahuazhen Road , 200052, Shanghai

Program

Frågor