Keystone logo
University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

Introduktion

Den University of Stellenbosch Business School (USB), Som ligger i Tyger Valley affärsdistriktet i norra delen av Cape Town, Sydafrika, erbjuder ett brett utbud av internationellt ackrediterade förvaltning och ledarskapsprogram.

USB är erkänd som en topp skola i internationell handelshögskola nätverk. Det var den första skolan från ett afrikanskt universitet att ta emot alla tre internationella ackrediteringar: AACSB, EQUIS och AMBA. USB har också utsetts till No 1 handelshögskolan i Sydafrika för 2015 PMR.africa.

Sammantaget USB strävar efter att utveckla ansvariga ledare genom välgrundade affärs utbildning och forskning.

USB program är relevanta för Sydafrika, andra afrikanska länder och utanför. Utöver USB flaggskepp MBA, som presenteras under en kortare period från 2016, USB erbjuder program i utvecklingsfinansiering, Ledarskapsutveckling, Management Coaching, Framtidsstudier och projektledning.

Portfolio av program:

MBA (heltid och Modular) MPhil i Development Finance MPhil i framtidsstudier MPhil i ledarskap Coaching Doktor i företagsekonomi PhD i Development Finance Phd i Framtidsstudier Magisterexamen i Business Management and Administration Magisterexamen i Framtidsstudier Magisterexamen i Ledarskapsutveckling Magisterexamen i projektledning Magisterexamen i utvecklingsfinansiering Magisterexamen i Finansiell Planering Fortbildning

Anledningar till varför du bör välja USB

Tre internationella ackrediteringar

USB har kvalitetsgarantier i form av AACSB, EQUIS och AMBA ackreditering. USB var den första skolan från ett afrikanskt universitet för att hålla alla tre internationella ackrediteringar för handelshögskolor.

Internationell exponering

USB internationella deltagande framgår av de tre internationella ackrediteringar, dess internationella studentkåren, besöka internationella lärare och utbytesstudenter, den obligatoriska MBA International studiehelheter vid ett utländskt handelshögskola på MBA-program, sin närvaro i många delar av den afrikanska kontinenten, och partnerskap med handelshögskolor på alla kontinenter.

Afrika-fokuserad expertis

USB är ditt företag kunskapspartner i Afrika. Skolan har blivit känd för sin afro-fokuserad kompetens inom områden som utvecklingsfinansiering, etik och bolagsstyrning, personlig ledarskapsutveckling, management coaching, framtidsforskning och framväxande land ekonomi.

Ledarskapsutveckling

Ett starkt fokus på ledarskapsutveckling utgör en del av våra program - i synnerhet vår MBA och magisterexamen i ledarskapsutveckling. USB ledarskap kompetens jämföras med internationella standarder och stöds av en växande mängd respekterade forskningsinstitutioner.

Kollaborativt lärande

Kollaborativt lärande är en viktig del av USB program, och denna intensiva engagemang bidrar till livsförändrande erfarenhet av att studera med oss. Varje elev ger olika kvalifikationer, erfarenhet och kulturella kunskaper i tabellen.

Mångfald

På din studie resa på USB, kommer du att samarbeta med människor från en rad olika kulturer och länder. Studenterna kommer från hela Sydafrika, resten av Afrika och världen. Denna mångfald kommer att lägga djup till ditt lärande och hjälper dig att bygga värdefulla nätverk av affärskontakter och studiekamrater som kommer att pågå en livstid. www.usb.c.za

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Cape Town

    Carl Cronjé Drive, Bellville, 7530, Cape Town

Frågor