Keystone logo
Upper Iowa University MBA i redovisning
Upper Iowa University

MBA i redovisning

3 Semesters

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 23 411 / per year *

På Campus

* kurs per termin kredit timme

Introduktion

Varför studera Master of Business Administration?

MBA är en framtänkande läroplan som ger eleverna ett perspektiv i ledarskap, funktionell avdelning integration, etisk ledning och riskbedömning. Programmet ger eleverna möjlighet att undersöka etiska och ledningsfrågor i en respekterad utbildningsmiljö som stödjer livslångt lärande.

Curriculum

Läroplanen för civilingenjörsexamen består av högskolepoäng av 36-terminers examensnivå, med ett lägsta kumulativt poängmedelvärde på 3,0 på en 4,0-skala för genomförande. Tre timmars kredittimmar som tagits per session anses vara heltidsregistrering.

Redovisningens inriktning

Redovisningspåverkan integrerar förvaltningskompetens med redovisningsteori och praxis. Det rekommenderas starkt att studenterna har en grundutbildning i redovisning när de fortsätter denna betoning. Redovisningen betoning ger studenter en möjlighet att uppfylla 150 kreditkravet för Uniform CPA examen. Slutförandet av redovisningsbetoningen garanterar inte att kraven för att följa en enhetlig CPA-undersökning har uppfyllts.

Redovisningspåverkan integrerar förvaltningskompetens med redovisningsteori och praxis. Redovisningen betonar ger en möjlighet att arbeta för eller få 150 kredit timmar som krävs för Uniform CPA Examen *.

 • ACCT 551 beskattning för företag
 • ACCT 552 kriminalteknisk redovisning
 • ACCT 553 Advanced Managerial Accounting
 • BA 553 Avancerade redovisningsinformationssystem
 • Valfri examen - ska väljas av studenten tillsammans med en rådgivare

* Studenter som är intresserade av att sitta för CPA ansvarar för att förstå alla krav i staten som de planerar att få certifiering.

Kompetenser inom det specifika betonområdet utvecklas med hjälp av en läroplan som kombinerar teori och tillämpning; ge eleven kunskap och färdigheter för att bedöma affärsmetoder mot teorier och modeller, förstå skapandet av kundvärde och bedöma effekterna av ekonomiska system och förordningar på funktionellt ansvar samtidigt som de utvecklar ledarroller för ett hållbart företag.

Forskningsseminariet är en grundstenupplevelse. Eleven förbereder en undersökt rapport som visar integrationen av kunskaper och färdigheter lärda i betoning och genom hela programmet.

Helloquence / Unsplash

Brainstorming over paper

Undervisningsstrategier

Varje kurs fokuserar på att tillämpa teoretiska principer och praktisk erfarenhet på affärssituationer och problem. Fallstudier, rapportskrivning och klassdiskussioner blandas för att säkerställa eleverna en möjlighet att klargöra och assimilera kursens inlärningsresultat. Bedömningarna kan ta olika former inklusive teamprojekt, individuella rapporter och fallstudieanalys. Deltagande i diskussioner är avgörande för studenternas framgång.

Programmet avslutas med ett BA 590-forskningsseminarium som ger en grundstenupplevelse för studenten att tillämpa programmets koncept i utvecklingen av en affärsrapport eller ett förslag. Rapporten eller förslaget presenteras för kamratstudenter och / eller företagsledare som använder presentationsprogramvara. Den undersökta rapporten eller förslaget ger studenten möjlighet att demonstrera integrationen av kärnplanen och betona förvärvade kunskaper och färdigheter med hjälp av kommunikationsnivå och kritiskt tänkande.

Programlärningsresultat

 • Analysera konsekvenserna av reglerande och juridiska frågor för företag som konkurrerar i den nuvarande ekonomiska miljön.
 • Identifiera och lösa problem, skapa förändringar eller utveckla rekommendationer med analysverktyg för affärsbeslut.
 • Förklara beroendet av företags funktionsansvar.
 • Utvärdera effektiva affärs- och ledningspraxis för företag som konkurrerar i den globala eller inhemska ekonomin.

Vad eleverna säger:

"Jag började min MBA medan jag bodde i Belfast Nordirland. Med min passion för resor och ett flexibelt asynkrontidsschema har Upper Iowa University gjort denna resa möjlig med skräck fakultet och stöd." - Fiona, en nuvarande student

Upper Iowa är ett nationellt erkänt universitet som betjänar över 4500 examenssökande studenter från hela världen.

 • Fakultet med verklig arbetslivserfarenhet
 • Ingen plats på campus
 • Sex praktiska startdatum under året
 • Flexibelt schema för snabbare examen
 • Online-kurser låter dig delta i klassen när som helst under dagen eller natten
 • Kvällskurser erbjuds på utvalda platser
 • Den potentiella överföringen av kurser för ACE-rekommendationer
 • Fem 8-veckors sessioner och en påskyndad 6-veckors sommarsession

Läroplan

Programresultat

Studentberättelser

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor