Keystone logo
The University of Waikato Master of Business Administration - MBA
The University of Waikato

Master of Business Administration - MBA

0 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

* 2020-avgifter

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Waikato MBA är en mycket praktisk kvalificering i världsklass. Det är utformat för att utrusta nya ledare och chefer med färdigheter och kapacitet att vara trailblazers som kan hantera oklarhet, komplexitet och den ständigt föränderliga affärsmiljön.

Waikato Management School är engagerad i att utveckla innovativa och etiska affärsledare, som stöds av en företagsskola som fokuserar på världsklass forskning i ledande genom innovation och ansvarsfull förvaltning.

Den kunskap och erfarenhet som våra deltagare tar in i klassrummet är högt värderade. Erkännande detta har vi byggt ett program som inspirerar, utbildar och omvandlar våra MBA-kandidater. En stark inriktning läggs på handlingslärande och denna typ av tillämpat lärande säkerställer den praktiska tillämpningen av teori och ger en omedelbar avkastning på investeringen.

Vi hör ofta våra deltagare säger, "Vad jag lärde mig idag, jag kan ansöka imorgon", vilket bekräftar den mycket praktiska karaktären av vårt kursinnehåll. Med vår MBA kan du lära dig hur du leder med självförtroende, tillämpar innovation och gör anslutningar som spelar roll. Under MBA-resan flyttas deltagarna från funktionell till strategisk förvaltning, från specialist till generalistiskt tänkande, från lokala till globala perspektiv, och från strukturerad till innovativa idéer.

Välkommen till Waikato Management School och vårt transformerande MBA-program. Följ med oss ​​för att påbörja en resa som förändrar livet.

Triple Crown ackreditering

Waikato Management School är rankad i de högsta 1% av cirka 14.000 handelshögskolor världen över som har tjänat Triple Crown ackreditering status - ett internationellt erkännande av excellence i företagsutbildning. Vår institution, skola och Master of Business Administration program har alla erkänts av olika globala rankings.

 • AACSB erkänner institutioner som upprätthåller sitt uppdrag och kärnvärden, arbetar för att främja intressen för global ledarutbildning och deltar i AACSB: s samhälle av ledande handelshögskolor.
 • Association of MBAs Ackreditering - AMBA delas ut till de bästa programmen internationellt, vilket betecknar högsta prestationsstandarden i forskarutbildning. Studenter, handelshögskolor, akademiker och arbetsgivare känner alla till AMBA som en guldstandard.
 • EFMD kvalitetsförbättringssystem - EQUIS är det ledande internationella systemet för kvalitetsbedömning, förbättring och ackreditering av högskolor inom ledning och företagsekonomi.
 • VD Magazine MBA Rankings - Waikato MBA behöll sin Tier One-status i CEO Magazines globala MBA Rankings 2018, sedan först uppnådde denna rang i 2017. Waikato är en av endast 18 handelshögskolor utanför Nordamerika och Europa för att uppnå denna status.

Varför Waikato?

De bästa anledningarna att välja Waikato för din MBA-resa

 • Kärndisciplinerna för innovation, ledarskap och ansvarig förvaltning är sammanvävda i programmet
 • Triple Crown ackrediterade av tre globala ackrediteringsorganisationer - AACSB, AMBA och EQUIS.
 • Mindre klassstorlekar betyder hög interaktion med lärare och klasskamrater
 • Starka upptagningsbedömningar skapar professionellt och kulturellt varierande kohorter för att förbättra lärande och nätverkande.
 • Flexibla studiealternativ som passar ditt schema och livsstil.
 • Programavgifter inkluderar alla studiekostnader och läromedel

tillämpningar

Ansökningar om Waikato MBA kan slutföras via The University of Waikato online portal på enrol.waikato.ac.nz

Besök waikato.ac.nz/go/MBA för anmälningskriterier och engelskspråkiga krav.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MBA (Master in Business Administration)
  • Madrid, Spanien
 • Manchester Global MBA på deltid
  • Dubai, Förenade arabemiraten
 • Masters of Business Administration
  • Suva, Fiji