Keystone logo
University of Wisconsin Eau Claire College of Business Mba
University of Wisconsin Eau Claire College of Business

Mba

0 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning, På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Northwestern Wisconsin enda ackrediterade MBA


Vårt MBA-program erbjuds på kvällen för att möta behoven hos arbetande vuxna. Du kan också kombinera campuskurser med online som erbjuds genom University of Wisconsin MBA Consortium.

Programöversikt

UW-Eau Claire MBA-programmet ger dig en bred, praktisk förståelse för affärer och den dynamiska, globala miljön där den fungerar. Du kommer att utveckla den kompetens och entreprenörsanda som behövs för att hantera förändringar och känna igen de möjligheter det skapar. Och du kommer att lära dig riktlinjer för att konfrontera situationer på ett etiskt och socialt ansvarligt sätt.

Som student i vårt 30-åriga MBA-program kommer du att anmäla dig till:

»16 hp MBA-moduler
»2 poäng av obligatoriska minimoduler: Ledarskap och mångfald
»12 hp valbara ämnen.

Du kan slutföra din MBA genom att ta alla dina kurser på campus vid UW-Eau Claire. Kurser på campus erbjuds på kvällen för att tillgodose ditt arbetsschema. Eller du kan kombinera MBA-kurser på campus med online som erbjuds av UW-Eau Claire och dess universitet i Wisconsin MBA Consortium partners-UW-La Crosse, UW-Oshkosh och UW-Parkside.

På campus och online klasser är det bekvämt små och studenter i vårt MBA-program lär känna varandra och fakulteten. Klassdiskussioner är mycket rika med fakultetsmedlemmar som tjänar mer som diskussionsinstruktörer än de stand-up-and-lecture professorer du kommer ihåg från dina grundutbildningstillfällen.

Behörighetskrav

UW-Eau Claire MBA-programmet var utformat för att tillgodose behoven hos akademiker i arbetskraften liksom studenter som söker direkt antagning från sina grundutbildningsprogram. Vi välkomnar också ansökningar från internationella studenter och personer som är intresserade av det 150-timmars BBA / MBA-programmet.

Din grundutbildning behöver inte vara i ett affärsområde. Men individer utan baccalaureate business grader måste tillgodose MBA program kursförutsättningar. Kontakta MBA-chefen om du vill diskutera strategier för att tillgodose MBA-kursens förutsättningar.

För att bli antagen till MBA-programmet i full stående måste studenterna uppfylla följande krav:

 • Baccalaureatexamen från en regionalt ackrediterad högskola eller universitet
 • Kumulativt grundexempel på minst 2,75 (på en 4,0-skala)
 • Tillfredsställande slutförande av MBA-kursens förutsättningar
 • Godkänd Graduate Management Admission Test® (GMAT®) eller Graduate Record Examinations® Allmän Test (GRE® General Test) poäng.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master of Business Administration (M.B.A.)
  • Chicago, Amerikas förenta stater
 • Babson MBA på heltid
  • Wellesley, Amerikas förenta stater
 • Blended Learning MBA - Miami
  • Miami, Amerikas förenta stater