Keystone logo
University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

Introduktion

Varför välja UWA


Utforska våra campusar och faciliteter, lära känna historien om vårt stats äldsta universitet och upptäck varför en UWA-examen kan ställa upp dig för framtida karriärer, inte bara morgondagens jobb.

Vi är stolta över att ranka först i västra Australien och placera i de 100 bästa universiteten globalt.

No1 - Lika första övergripande för studerandes efterfrågan och forskning

7 - Sju av våra ämnen rankas i världens topp 50

Topp 100 - rankad 96 i topp 100 av universiteten runt om i världen

74880_74854_2017.03.06UWAANNUAL-HR-61BusinessSchool.jpg


Fem skäl att studera vid UWA

Ta reda på vad som inspirerar människor att driva sina mål med oss.


Levande studentupplevelse

Intill Swan River är vår Perth campus bland de mest pittoreska i Australien med ikoniska sandsten byggnader som sitter bland kulturarvslistorna. Vi är bara 10 minuter från Perths främsta shopping- och affärsdistrikt och nära många av stadens fantastiska stränder.

På campus har du en rad viktiga bekvämligheter att njuta av, inklusive caféer, bibliotek, bokhandlar, ett pulserande kulturområde och ton klubbar och samhällen att delta och uppleva studentlivet till fullo. Vårt stödjande studentgilde betyder att du kan prova din hand på volontärarbete, få oberoende råd på en rad frågor eller delta i en av de många olika händelserna på och utanför campus.


Innovativ kursstruktur

Oavsett vilka mål du kan ha skapar en UWA-grad en värld av möjligheter. Omkring 40 procent av dagens jobb kommer inte att finnas om 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bättre förberedelser för framtida karriärer.

Vår innovativa kursstruktur är den enda i sitt slag i WA och bygger på en global modell. Det innebär att du kan driva dina intressen och maximera dina karriärmöjligheter samtidigt. Denna flexibilitet ställer dig ifrån publiken och är nyckeln till framtidsbekämpning av din karriär.


Rankningar och betyg

Vi ställer lika jämställdhet i Australien för studentens efterfrågan, utbildar startlöner, forskningsintensitet och forskningsbidrag baserade på nyckelåtgärder i Good Universities Guide 2016. QS World Rankings har gett oss sin högsta betyg möjlig - 5 stjärnor - och vi rankar i den högsta en procenten av universitet världen över. Sju av våra ämnesområden är rankade i världens 50 bästa, enligt QS World University Rankings efter ämne.


Graduate resultat

Din UWA-grad är en investering i din framtid. Våra utexaminerade överstiger normalt de nationella genomsnittliga startlönerna och statliga utbildningsantalet. Vi firar starka branschpartnerskap, som erbjuder dig praktiska, verkliga erfarenheter utöver värdefulla professionella nätverksmöjligheter. Denna praktiska inlärningsmetod är högt värderad av arbetsgivare och säkerställer att du är karriärklar. Våra alumner fortsätter att inspirera och ge en positiv inverkan på samhället.


Förändra världen genom forskning

Som ett forskningsintensivt universitet ingår vi i gruppen av åtta (en koalition av toppforskningsuniversiteter i landet) och en av endast två australiensiska medlemmar i Worldwide Universities Network. Vi är också en grundare i Matariki-nätverket av högkvalitativa, forskningsintensiva universitet med ett särskilt fokus på studentupplevelse.

Under åren har vi fortsatt att locka till sig högkaliber, globalt erkända personal, forskare och studenter, inklusive vår Nobelpristagare, professor Barry Marshall, och vi tar årligen cirka 80 procent av all forskningsfinansiering till WA-universitet.

74881_74849_2017.03.09UWAANNUAL-HR-66.jpg


Branschanslutningar

På UWA studerar du inte bara en examen utan har möjlighet att få värdefull erfarenhet av din framtida karriär.


mentorskap

Anslut dig till en professionell professionell för en-till-ett-råd och utveckla dina färdigheter.


Inte-för-kredit-upplevelse

Vårt nätverk av branschplaceringar gör det möjligt att hitta okrediterade placeringar.


Placering för kredit

Förläggningar eller praktikplatser arrangeras som en del av din examen.

74882_74853_2017.03.20UWAANNUALDAY10.-116.jpg

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Perth

    35 Stirling Highway, 6009, Perth

Frågor