Keystone logo
University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

Introduktion

University of West London - RAK Branch Campus

UWL har rykte för högkvalitativ utbildning nära anknytning till sysselsättning. Vi strävar efter att inspirera våra studenter att bli innovativa proffs, koppla dem till spännande och givande karriärer.

Universitetet är baserat i hjärtat av en av Storbritanniens mest framgångsrika affärsområden och har hög kvalificerad personal med stor erfarenhet inom sina respektive discipliner och starka kopplingar till sina branscher.

Allt vi gör är utformat för att utrusta våra studenter med både den akademiska kunskapen och praktiska färdigheter för att lyckas i sina valda karriärer. Vi är Karriäruniversitetet.


Här vid University of West London har vi lanserat i samarbete med Wisdom Education Group som är vår lokala akademiska infrastrukturleverantör. Detta är vår enda Branch Campus för att tjäna studenterna från UAE, Mellanöstern och Afrika.

Vi är glada att erbjuda en rad högkvalitativa karriärfokuserade grund- och forskarutbildningskurser, levererade av erfarna lärare.

Vi tar vår studentcentrerade etos till Ras al Khaimah och ser till att eleverna står i centrum för allt vi gör när det gäller läroplaner, undervisning och campusliv. Vi erbjuder flexibla tidtabeller för att passa elevernas behov och att tillgodose yrkesverksamma. Klasser levereras på engelska, och kvalifikationer som tilldelas kommer att vara desamma som vad vi tilldelar här i Storbritannien.

University of West London Branch Campus, Akademins zon, Ras al Khaimah Förenade Arabemiraten:

Den nyligen lanserade University of West London (RAKFTZ Branch) centrum ligger i Akademiska zonen i Ras al Khaimah frihandelszon i Förenade Arabemiraten. Detta är första grenskampus vid University of West London i Mellanöstern./strong>

Campus ligger centralt på gränsen till Umm Al Qaiwan i Ras Al Khaimah Emirat på Al Hamra. RAK Keramik, världsberömda Keramikföretag beläget nära denna Campus. Den direkta tillgången från Fujairahs emirat är en extra fördel. Denna campus kan direkt tjäna hela norra emiraten, eftersom den ligger nära Fujairah, Umm Al Quwain, Ajman, Sharjah och Dubai. Centret har 50 minuters bilresa från Dubai och Transport tillhandahålls i hela norra emiraterna inklusive Dubai.

Centret erbjuder en rad grundutbildningar och forskarutbildningskurser som lärs av mycket erfarna lärare. Klasser levereras på engelska, och kvalifikationer som tilldelas kommer att vara desamma som vad vi tilldelar här i Storbritannien.

Kurser som erbjuds inkluderar Management, Finance och Accounting, och Travel and Tourism Management.

Karriär och studieprogression

Efter avslutad kurs känner våra MBA-studenter mer självsäker och många har flyttat till tillväxtområden som bank-, konsult-, statliga och ideella sektorer på den internationella arenan medan andra driver egna framgångsrika företag.

Våra MBA-doktorander arbetar nu med företag som:

Citibank
Accenture
GlaxoSmithKline
NHS Trusts
BBC
Yahoo
Starbucks
Kontinentala däck
Tiderna Indien
Jarvis Hotell
Väktaren

Studieprogression


När du studerar kan du ha upptäckt ett område du vill lära dig mer om. Doktorandstudie gör att du kan utveckla forskning och generiska färdigheter för att utrusta dig för att fungera framgångsrikt som professionell forskare./>

Karriärsupport


Våra grader är utformade för att hjälpa dig att hitta den karriär som passar dig. 96% av våra studenter är i arbete inom 6 månader efter examen./>

Med vår önskvärda West London-plats har vi starka band med många nationella och multinationella organisationer som BBC, Hewlett-Packard (HP) Ltd, Middlesex Law Society och Savoy Education Trust. Vi har en stark historia om att ge värdefulla arbetsplatser och vi ger också praktisk erfarenhet vid universitetet genom vårt studentambassadörs system.

Många av vår personal har framgångsrika bakgrunder i relevanta branscher och kan ge dig råd om hur du startar din karriär. Vår karriärservice hjälper dig också att förverkliga din potential genom att erbjuda specialistrådgivning och vägledning om ett brett utbud av karriärfrågor, bland annat:

  • CV
  • söker jobb
  • rekryterings- och urvalsförfaranden
  • ytterligare studier.

Vi är Karriäruniversitetet.

Platser

  • Al Jazirah Al Hamra

    Al Mamourah Street, Al Nakheel Al Hamra, , Al Jazirah Al Hamra

    Frågor