Keystone logo
University of the South Pacific USP Masters of Business Administration
University of the South Pacific USP

Masters of Business Administration

Suva, Fiji

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

FJD 34 720 / per year

På Campus

Introduktion

AMBA-logotypen

Internationellt ackrediterad av Association of MBAs (AMBA), the Master of Business Administration (MBA) University of the South Pacific (USP) har blivit en marknadsledare bland Pacific Island-stater med ett utmärkt regionalt rykte för kvalitet och relevans. Dessa egenskaper har bidragit kraftigt till ökningen av inskrivningar under decenniet och till examen av över 500 studenter. Programmet gör inte bara ett välbehövligt och uppskattat bidrag till att hantera bristen på kvalificerade chefer i regionen, men ger också kudos och ett hälsosamt flöde av pengar till USP. På en personlig nivå rapporterade akademiker sin höga uppskattning av blandningen av teori och övning medan 2007 Tracer Study visade att USP: s MBA-kandidater upplevde en genomsnittlig löneökning på 66 procent jämfört med deras inkomster före MBA. Personal på MBA-programmet, både akademiskt och administrativt, befanns vara välutbildade, kompetenta och mycket engagerade. De har varit nycklar till programmets framgång.

Granskningsgruppen var mycket imponerad av den höga kvaliteten hos både akademiska medarbetare vid University of South Pacific (USP) Graduate School of Business (GSB), liksom det erbjudna programmet. Undervisningsfaciliteterna är av internationell standard och är helt tillräckliga för nuvarande krav. Master of Business Administration (MBA) programmet är i utmärkt ekonomisk form, med en lämplig studentavgift struktur.

Business_pexels-foto 288.477

MBA läroplan:

MBA-programmet består av 12 kurser. Dessa kan genomföras i ett års studier på heltid, eller två till fyra års deltid. Det finns tre trimester. De tre trimestern är 12 veckor långa; Heltidsstuderande tar fyra kurser under var och en av dessa trimester. Deltidsstuderande tar en eller två kurser per trimester.

Läroplan

Ackrediteringar

Om skolan

Frågor