Keystone logo
University of Northwestern St. Paul

University of Northwestern St. Paul

University of Northwestern St. Paul

Introduktion

Institutionen för kristna ministerier

Institutionen för kristna ministerier förbereder studenter för forskarutbildning och att tjäna i USA och utomlands som pastorer, missionärer, lärare och ideella ledare.

Om institutionen

Vår vision är att inspirera tillväxtledare att leva ur deras kallelse varthelst Gud skickar dem. Vi vill hjälpa dig att upptäcka ditt unika kallelse och utveckla grundläggande färdigheter i undervisning för spirituell transformation, utveckla Kristusliknande relationer, vilket leder till visionära effekter och engagerar sig i olika kulturer och samhällen. Vi gör detta genom fem huvudexamina som inkluderar koncentrationer inom tillbedjan och kreativ konst, barn- och familjeministeriet, ideell ledarskap, social rättvisa, engelskspråkig undervisning, global utbildning, läger- och konferenscenteradministration, etc.

Christian Ministries Praktikplatser

Studenterna får praktisk kunskap och värdefull erfarenhet för CV genom praktikupplevelser. Praktikplatser krävs för alla majoriteter inom Christian Ministries Department. Christian Ministries Department erbjuder fyra typer av fält erfarenhet och praktikskurser. Vi anser att det är viktigt för våra studenter att göra ministerier under överinseende av en mentor så att de kan tillämpa klassrummet i en säker och stödjande miljö. Studenter genomför också praktikuppgifter för att hjälpa dem reflektera över vad de lär sig i fältet och får stöd från sin nordvästra professor.

Ministerier Internships

Praktikplatser på ministeriet ger liv i klassrummet och är avgörande för att förbereda eleverna för att möta behoven i den verkliga världen.

Ministeriet ber med andra vuxna

Christian Ministries Department kräver praktikplatser i ministeriet för följande huvudpersoner:

  • Departement
  • Nonprofit Administration med Ministry Track
  • Pastoralstudier
  • Ungdomsstudier och vuxna studier

När studenter från en av de här huvudmännen tar examen från Nordvästern kommer de att ha minst 200 timmars erfarenhet på en ministerplats. Genom praktikplatser får Christian Ministries studenter värdefull övningstid när de deltar i ett ministerium efter eget val. Oavsett om det är i en kyrka- eller parachurchdepartement, ges studenter möjlighet att undervisa, leda, planera och observera vad det att vara i ministeriet handlar om. Varje student har en mentor på plats som är engagerad i att vägleda, be, uppmuntra, utmana och göra allt annat som är nödvändigt för att studenten ska blomstra och växa i sina kunskaper, kunskaper och erfarenheter.

Programmet är utformat för att studenter ska kunna delta i praktikplatser under höst- och vårterminen under deras junior- eller seniorår. Studenter kan fortfarande ta lektioner på campus medan de arbetar i sin praktik - varje avdelning kräver 100 timmars ministeriets deltagande under semestern. Detta gör att de kan ta det de lär sig i klassrummet och omedelbart tillämpa det i en ministerinställning. De flesta av våra praktikplatser är lokala - en stor fördel för samhället och våra studenter. Studenter kan också göra praktikplatser under sommaren om de uppfyller kurskraven. Sommarpraktikplatser kan vara lokala, utanför staten eller utanför USA, och kurser avslutas via internet.

Internships för interkulturella studier

Denna väsentliga erfarenhet ger ICS-majors ett grundläggande sammanhang för att kommunicera och arbeta i olika kulturer.

Gruppfoto av interkulturella studier praktikstudenter

ICS-praktikplatser kan genomföras på olika sätt beroende på studentens mål. Christian Ministries Department samarbetar med andra organisationer för att tillhandahålla följande typer av ICS-praktikupplevelser:

Fakultetsledda resor

Dessa är utlandsresor som leds av en nordvästlig professor, där studenter besöker och utforskar olika ministerier, kulturer, länder och religiösa grupper. För att ge betydande tvärkulturell erfarenhet och serviceinlärning pågår dessa resor normalt minst tre veckor.

Oberoende praktikplatser

Studenter kan också välja att göra en självständig praktik inom ett valfritt område, så länge det passar kurskriterierna. Christian Ministries Department utvecklar relationer med en mängd internationella och inhemska uppdrag och ideella organisationer genom vilka dessa praktikplatser kan genomföras. Denna praktik behöver ordnas i förväg med professorerna i interkulturella studier och måste godkännas av institutionens ordförande.

Studera utomlands

Northwestern är medlem i CCCU, som tillhandahåller ett brett utbud av studieprogram utanför campus tillgängliga för kvalificerade juniorer och seniorer. Läs mer om praktik hos Students International i Costa Rica. Denna praktik behöver ordnas i förväg med professorerna i interkulturella studier och måste godkännas av institutionens ordförande.

Ministerier och interkulturella studier

Studenter i interkulturella studier, departement och ungdomar och vuxna studier för vuxna studier har möjlighet att bedriva olika koncentrationer inom sin examensplan. De har också möjligheten att arbeta med sin rådgivare för att bygga upp sin egen koncentration med hjälp av överföringskurser eller klasser som uppfyller deras intresseområde och avsedda ministerium.

Platser

  • 3003 Snelling Ave North, , Saint Paul

Frågor