Keystone logo
University of New Orleans Executive Master of Business Administration
University of New Orleans

Executive Master of Business Administration

0 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

UNO Executive Master of Business Administration Degree

UNO: s Executive MBA-program erbjuder en Master of Business Administration examen ackrediterade av Södra Association of skolorna (SAC) och den amerikanska församling Collegiate Schools of Business (AACSB).

Målet vid University of New Orleans Executive Master of Business Administration (EMBA) programmet är att ge erfarna chefer, framgångsrika entreprenörer och yrkesverksamma med högsta kvalitet masternivå företagsutbildning.


Kvalitet och effektivitet

UNO EMBA är uppbyggt för att erbjuda högsta kvalitet programmet samtidigt undvika betydande avbrott i dagliga arbetsuppgifter. Vi gör allt för att göra programmet bekvämt för, mottaglig för, och som stöder studenter och samtidigt behålla en fokus på kvalitet. Genom att gå till administrativa uppgifter, vi frigöra mer tid för våra studenter att koncentrera sig på vad som är viktigt - deras utbildning.Är en MBA rätt examen?

Först måste du bestämma om en MBA är rätt examen. Bara lite mer än en miljon människor i hela världen har MBA. Även om behovet av en MBA är uppenbart, skulle tusentals studenter inte spendera tid och pengar för att få examen om det inte lönade sig. Det gör det mesta klart. De med magisterexamen tjäna mer pengar, avancera snabbare och spendera mindre tid att hitta nya jobb. Dessa faktorer samverkar för att avsevärt öka livsinkomst. De primära målen för en MBA är att de studerande att utveckla och integrera:

- Analytisk förmåga för beslutsfattande som innehåller global, etiska och mångkulturella dimensioner
- Färdigheter i att bedöma organisationens prestationer och utveckla strategier för förbättringar
- Ledaregenskaper, och
- Social kompetens som bidrar till lagarbete.


MBA vs EMBA

EMBA är utformad för att ge maximal bekvämlighet och minimalt försämringen för de chefer och yrkesverksamma som inte har tid att ta itu med svåra tidtabeller och utökade pauser. EMBA personal tar hand om administrativa uppgifter så att eleverna får mer tid att förbereda sig för klasser. Klasserna är bekvämt planeras på alternerande veckor, främst hela dagen fredag ​​och lördag, och ligger på UNO: s Lakefront Campus.

Dessutom är studenter formas till små arbetsgrupper, som förblir tillsammans för hela programmet. UNO EMBA Programmet är utformat kring dessa små arbetsgrupper. Den lilla gruppen format är viktigt för studenter eftersom grupperna ger viktig social och akademiskt stöd för sina medlemmar. Grupperna är också viktiga felsäkra anordningar för upptagen chefer vars arbetsbelastning fluktuera kraftigt. Gruppmedlemmar kommer hela tiden "avvägning" deras styrkor och svagheter. På grund av det ömsesidiga beroendet på gruppmedlemmar, uppmuntras eleverna att vara säker på deras åtagande att tjäna en MBA genom denna intensiva sjutton månader långa programmet.EMBA Program Curriculum

University of New Orleans har den största handelshögskolan i Louisiana, liksom en av de snabbast växande utbildningsprogram i landet. Vår Executive MBA-programmet ger en hög kvalitet, högt värde utbildning.

Klass scheman I New Orleans, klasser träffas i första hand hela dagen fredag ​​och lördag varje vecka. Preliminära kalendrar för USA och Jamaica klasser kan ses på nätet. Klasser i Jamaica träffas tolv till sexton timmar per helg.Curriculum Sammanfattning

Liten koncernledningen
Organizational Behavior, ledarskap och kommunikation
Business Communications
Finansiella och Managerial Accounting
Industriell ekonomi
Kvantitativa metoder
Kartläggning av beslutsfattande verktyg
Marknadsföring
Operations Management / Management Information Systems
Ekonomisk förvaltning
Tillämpningar av affärsanalys
Internationell verksamhet


English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MBA - Master of Business Administration in Executive Management
  • Victoria, Kanada
 • Global Executive MBA
  • Madrid, Spanien
  • Online
  • + 3 Mer
 • MBA i Executive Leadership - Woolf, Malta
  • Sharjah, Förenade arabemiraten
  • Oman Online, Oman
  • + 6 Mer