Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

Introduktion

MBA-programmen ger våra studenter de färdigheter och kunskaper som krävs för att lyckas i den snabba, ständigt föränderliga näringslivet genom innovativa och dynamiska program och kurser. Fakulteten och personalen på UNLV är mycket stolta över att vara dina partners för att bygga en framgångsrik karriär.

Lee Business School erbjuder ett MBA-program på kvällen på deltid. Programmet är utformat för att ge en bredd av lednings- och affärsfärdigheter, kunskap och verktyg för att bli visionära och kreativa ledare. Studenterna har möjlighet till specialisering och djupgående fokus på avancerade frågor genom dubbla utbildningsprogram.

Lee Business School MBA-programmet vid UNLV är utformat för dem som söker globala karriär- och ledarskapsmöjligheter. Världen förändras snabbt och dagens företagsledare står inför nya utmaningar i en komplex affärsmiljö som stöds av ny kommunikationsteknik och organisationsstrukturer. Framgång på den nya globala marknaden kräver team av chefer som arbetar över funktioner och över gränser.

Platser

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Program

    Frågor