Keystone logo
University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

Introduktion

Om College of Business

College of Business vid University of Louisville förbättrar den intellektuella och ekonomiska vitaliteten i vår stad, regionen och den bredare affärsvärlden genom våra akademiska program, forskning och samhällsövergripande aktiviteter. Vi tror starkt på att liv förbättras genom entreprenörskap, innovation, kritiskt och strikt tänkande, olika idéer och människor.

Vårt tillvägagångssätt

Vi utbildar morgondagens ledare. Vi är ett mångfaldigt, inkluderande och stödjande samhälle. Vi värderar risktagande, nyfikenhet och praktisk erfarenhet. Allt bundet med ett engagemang för excellens. LEAP är en akronym som representerar det som är unikt med College of Business. Dessa skillnadspunkter definierar vår avsikt och styr våra aktiviteter när vi hoppar framåt.

LEAP: Våra skillnader

Anden av entreprenörskapskurser genom allt vi gör vid College of Business vid University of Louisville. Det är viktigt för samhällsutveckling, skapande av arbetstillfällen och välstånd. Vi är engagerade i studenter som är byggare, skapare och görare. Vi ger dem verktygen för att ta den entreprenörsandan och förändra världen. Detta åtagande kodifieras av LEAP - en akronym (Louisville Entrepreneurial Accelerating Principled) för högskolans särskilda egenskaper som definierar skolans avsikt och styr aktiviteter.

 • L (Louisville): University of Louisville College of Business är djupt och medvetet “av Louisville.” Vi bygger på stadens styrkor och vi bidrar till dessa styrkor på målmedvetna och ömsesidiga sätt. Vi strävar efter att göra hela Louisville och alla dess medborgare bättre eftersom staden samtidigt definierar oss och grundar våra strategier och program. Detta är inte en provinsiell vision; College of Business är en viktig del av det som gör Louisville till en viktig global stad.
 • E (Entreprenörsföretag): Vi har visat styrka när det gäller att utveckla entreprenörsföreställningar med fokus på möjligheter och på expertens strävan efter möjligheter. Denna entreprenörsorientering är uppenbar i program som är specifikt inriktade på att skapa nya företag och räcker för alla våra program, vilket ger alla våra studenter optimistiska tankar om möjlighetigenkänning och kreativ förändring.
 • A (Accelerating): Vi har en historia med stor framgång och en oändlig passion för att skapa tillgång för alla och påskynda liv i strävan efter principiella ambitioner. Denna betoning på att påskynda liv betonar den proaktiva inkluderingen av alla - av alla liv, oavsett skillnader, sett och osynliga - och omfamningen av olika bakgrunder och perspektiv i en mångfaldig, vårdande och stödjande organisation.
 • P (Principled): Vi har åtagit oss att säkra högskolans plats som en global ledare när det gäller att producera principiella medborgare och företagsledare som agerar etiskt och med integritet och utformar hållbara, socialt ansvariga organisationer som förändrar världen i enlighet med deras värderingar och deras ambitioner.

Uppdrag

College of Business vid University of Louisville erbjuder högkvalitativa grund- och forskarutbildningsprogram som förbereder våra studenter för ansvarsfulla och givande karriärer. Vi förbättrar den intellektuella och ekonomiska vitaliteten i vår stad, regionen och det bredare näringslivet genom våra akademiska program, forskning och samhällsövergripande aktiviteter. Vi bygger något som varar.

Syn

University of Louisville College of Business kommer i stort sett att erkännas som den ledande affärsskolan i denna region och en av de ledande storstadsskolorna i USA. För att uppnå dessa kommer vi att:

 • Bygg vidare på vårt nationella rykte inom området entreprenörskap genom att erbjuda program som främjar ett företagarperspektiv bland våra studenter och erbjuder möjligheter för våra studenter att visa sina förmågor i en konkurrenskraftig miljö.
 • Erbjuda masters och kandidatexamen på ett stort antal internationella inlärningsupplevelser och ge fakulteten möjligheter att undervisa och forska utomlands.
 • Erbjud studenterna möjligheter till funktionella specialiseringar.
 • Utveckla en innovativ meny med erbjudanden om akademiska program.
 • Skapa en stödjande fakultetsforskningsmiljö som överensstämmer med vårt universitets uppdrag att vara ett främsta storstadsforskningsuniversitet.
 • Förbättra den ekonomiska vitaliteten i regionen genom akademiska program och samhällsövergripande aktiviteter.

College of Business Rankings

University of Louisville är stolt över att bli erkänd som ett av de bästa MBA-programmen i världen. Vårt fokus på entreprenörskap och fritt företag skapar en av de bästa affärskollegierna för studenter och lärare utrustade som vill bygga något som varar.

Bästa mästare i världen 2017

 • 45 MBA på heltid
 • 56 Professionell MBA
 • 63 Entreprenörskap MBA
 • 32 Master of Accountancy (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Samhällsengagemang

En blomstrande Louisville-gemenskap ligger i hjärtat av College of Business-uppdraget. Och det är inte en enkelriktad gata. Vi har program, affärstävlingar och resurser för medlemmar i gemenskapen - inklusive gymnasieelever - att dra nytta av, men vi skickar också elever ut för att lära av och dra nytta av samhället.

Universitetet och staden är partners. Tillsammans kan vi ta itu med problemen som vårt samhälle står inför. Genom utbildning i gymnasiet, vårt Thrivals-högtalarprogram, Project Build och mycket mer syftar vi till att förändra området. Lär dig mer om möjligheterna för din skola, företag, familj eller organisation.

Campus funktioner

College of Business ligger på UofL: s huvudcampus, även känd som Belknap Campus, ligger söder om centrala Louisville. På 274 tunnland är det hem för sju av de 12 akademiska högskolorna (och en roll av Auguste Rodins The Thinker-statyn). Belknap är också hem för flera av våra idrottsanläggningar inklusive fotbollsstadion (Cardinal Stadium), softballstadion (Owsley B. Frazier Cardinal Park), Cardinal Track and Soccer Stadium, Bass-Rudd Tennis Center och baseballstadion (Jim Patterson Stadium). Våra basketlag spelar i centrum på Yum! Centrum.

  Visumkrav

  Om du för närvarande är en F1/J1 -student i USA

  Hämta ett överföringsrekommendationsformulär från International Center. Skicka en kopia av din nuvarande I-20 eller DS2019, visumsida och I-94-kort till International Center-UofL. Form I-20 eller DS2019 från UofL kan inte utfärdas förrän rekommendationsformuläret; I-20, visumsida och I-94 kortkopior har mottagits. Du kommer också att behöva överföras elektroniskt i SEVIS av din nuvarande skola.

  Antagning till UofL är för en specifik studienivå i en viss skola. Antagning för en nivå av studier i ett visst ämne betyder inte att antagning till en högre nivå, eller till ett annat ämne, kommer att följa. Antagning som icke -examen, särskild eller villkorad student innebär inte att kandidatur för en examen kommer att resultera senare; inte heller studier i förprofessionella eller grundutbildningar garanterar antagning till ett yrkes- eller forskarutbildningsprogram. Ett framgångsrikt slutförande av programmet Intensive English as a Second Language (IESL) garanterar inte antagning till ett akademiskt program om inte ett sådant skriftligt åtagande har gjorts till dig.

  Obs: UofL accepterar vanligtvis inte internationella sökande som icke-examen eller specialstudenter.

  När du har uppfyllt alla krav från Office of Admissions och International Center kommer UofL att utfärda certifikatet för behörighet (formulär I-20 för Student F1 Visa eller DS 2019 för Exchange Visitor J1). Detta certifikat är nödvändigt för att få ett amerikanskt visum. Formuläret kommer att verifiera din behörighet för antagning enligt dina akademiska kvalifikationer, nivå på engelska och bekräftelse på ekonomiskt stöd. Den beräknade kostnaden för ett läsårsstudie kommer också att inkluderas. Du måste betala SEVIS -avgiften innan du bokar en visumintervjun. Intyget, tillsammans med ett giltigt pass, bevis på tillräckligt ekonomiskt stöd för dina studier och kvitto som visar betalning av SEVIS -avgiften bör skickas till USA: s konsulat eller ambassad i ditt hemland vid tidpunkten för din visumintervju. Frågor angående I-20 eller DS 2019 kan skickas via e-post till International Center

  Ditt beslut att studera i USA kräver genomtänkt planering. Vi rekommenderar att du kontaktar det lokala amerikanska konsulatet/ ambassaden för råd och referensmaterial om amerikanska högskolor och universitet.

  Stipendier och finansiering

  BeloppAnsökningstiden
  College of Business Endowed Scholarships5,000 USDFebruary 15, 2021
  Young Professionals Association of LouisvilleFebruary 15, 2021

  Ranking

  College of Business Rankings

  University of Louisville är stolt över att bli erkänd som ett av de bästa MBA-programmen i världen. Vårt fokus på entreprenörskap och fritt företag skapar en av de bästa affärskollegierna för studenter och lärare utrustade som vill bygga något som varar.

  Bästa mästare i världen 2017

  • 45 Heltid MBA
  • 56 Professionell MBA
  • 63 Entreprenörskap MBA
  • 32 Master of Accountancy (MAC)
  • 37 Executive MBA.

  Ackrediteringar

  AACSB-ackrediterad

  Antagningskrav för programmet

  Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

  Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

  Platser

  • Louisville

   110 W Brandeis Ave Louisville, KY 40208, , Louisville

  Frågor