Keystone logo
University of Delaware

University of Delaware

University of Delaware

Introduktion

UTMANING TILL SKEN

University of Delaware har åtagit sig att kvalitet i grund- och forskarutbildning, forskning och service.

Från sina rötter som en privat akademi i 1743, är den institution i dag en forskningsintensiv, tekniskt avancerade universitet med global påverkan. Kom och var med oss.

Vår historia Våra alumner berätta vår historia av prestation - från första klass som ingår tre undertecknarna av självständighetsförklaringen och en undertecknare av konstitutionen till en Nobelpristagaren vetenskapsman, en Tony Award-vinnande koreograf och den nuvarande vice ordförande i United Stater.

Vår framstående fakultet omfattar internationellt kända författare, vetenskapsmän och konstnärer. State-of-the-art faciliteter stöder UD akademiska, forskning och serviceverksamhet.

Campus livet är välkomna - berikas av framstående gästtalare, NCAA Division I Intercollegiate friidrott, 300-plus engagerade studentorganisationer, konserter och andra konst- och kulturaktiviteter.

Förutom vår levande campus i Newark, har UD platser i hela staten - i Wilmington, Dover, Georgetown och Lewes. En blomstrande studie utomlands program och växande internationella partnerskap ytterligare förbättra våra studenter utbildning som världsmedborgare.

Samarbete med vår gemenskap Engagerad, hängiven, lojal och entusiastisk är några av de adjektiv som beskriver University of Delaware gemenskap.

Universitetet spelar en viktig roll i staden Newark och delstaten Delaware, som arbetar för att förbättra samhället med serviceprojekt, forsknings gynnar lokala myndigheter och industrier, och nå ut till allmänheten i hela staten.

Bland universitetets största styrkor är dess långa och levande tradition av public service. I en färsk undersökning, 75 procent av UD studenter uppgav att de deltog i samhällstjänst när de var äldre. År 2015 var UD redovisas med samhällsengagemang Klassificering från Carnegie fonden för främjande av undervisning.

UD är platsen att höra världskända talare, njuta av förstklassig musik och teater, heja på Fightin'en Blue höns lag och se övertygande utställningar, som alla kompletterar de rika akademisk erfarenhet.

University of Delaware är ett forsknings FOKUS universitet med ett brett utbud av program, avdelningar, skolor, centra och MÅNGA organisationer.

Huvud Campus: Newark, Deleware

Friidrott: 21 NCAA Division 1 lag

Etablerade: 1743

President: Dennis Assanis

Platser

  • University of Delaware Newark, DE 19716 USA, 19716, Newark

Frågor