Keystone logo
© Vicky Matthers for the University of Bradford
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Introduktion

Det här är för de stora slagarna, problemlösarna och de globala ledarna; en magisterexamen i företagsekonomi (MBA) vid University of Bradford kan vara nästa stora steg i din karriär. Utveckla de strategiska, finansiella och ledarskapsförmågor du behöver för att prestera på de högsta nivåerna i en organisation. Lyckas som chef, entreprenör, företagare, akademiker eller konsult.

Designad för upptagna arbetande proffs, våra MBA erbjuder:

 • Kärnmoduler inom företagsledning, marknadsföring, ekonomi & ekonomi
 • En mångsidig portfölj av valfria ämnen inklusive cirkulär ekonomi, hälsovård, entreprenörskap och konsulttjänster
 • Flera startdatum (oktober, januari, april och juli)
 • Ett helgstudiealternativ
 • Möjligheten att studera på vårt campus i Dubai eller från var som helst i världen genom distansutbildning vid en tidpunkt som passar dig
 • Flexibla finansieringsalternativ

Kärnmoduler ger en solid bas av kunskap om ledning, ekonomi och marknadsföring med din framtida anställningsbarhet i åtanke. Valfria moduler låter dig skräddarsy aspekter av din MBA för att skapa en skräddarsydd inlärningsresa som passar dina karriärsträvanden. Ledningsprojektet innebär en fördjupning av ett affärsområde som du väljer.

Du kan också specialisera dig på ett nytt, snabbt växande karriärområde med vår unika MBA inom innovation, företag och cirkulär ekonomi. Denna nya ekonomiska modell syftar till att använda resurser mer effektivt, återanvända produkter och material och leverera ökad vinst.

Kursens innehåll är utformat med input från branschrådgivare, inklusive seniora personer från NHS Foundation Trust, Prince Lionheart, Bank of America, WWF och Santander.

Våra MBA har nyligen fått topp 10 världsrankningar från Financial Times för valuta för pengarna, löneökning för MBA-utexaminerade tre år efter examen, mångfald av studenters demografiska och internationella rörlighet. University of Bradford har triple-crown ackreditering från AMBA, EQUIS och AACSB, som tilldelas mindre än 1% av handelshögskolorna globalt

Varför välja Bradford MBA?

Arv

 • University of Bradford School of Management är en av de äldsta handelshögskolorna i Storbritannien och har 60 års erfarenhet av att leverera MBA
 • Handelshögskolan har legat i framkant när det gäller innovation inom företagsutbildningssektorn
 • Detta är det 25: e året av University of Bradford Distance Learning MBA
 • Det är en av de mest långvariga globala MBA-kurserna online i världen

ackrediteringar

Vår School of Management är en del av en elitgrupp som innehar "trippelkronan" av ackreditering: AMBA, EQUIS och AACSB.

Våra MBA-kurser är också godkända av NHS Leadership Academy.

Värde för pengar

Vår distansutbildning MBA är rankad som nummer 1 i världen för valuta för pengarna.

Financial Times metodik beräknar att vår genomsnittliga alumnlön tre år efter examen, dividerat med kostnaden för att studera till MBA, är den högsta i världen.

Flexibilitet

Våra MBA-program erbjuder dig flexibiliteten att studera online från var som helst i världen, med ett urval av registreringsdatum under hela året.

Du kan ordna din studietid kring befintliga arbete och hemåtaganden.

anslutningar

Du kommer att gå med i ett omfattande nätverk av nuvarande MBA-studenter, alumner och affärskontakter.

Vårt nätverk ger dig tillgång till onlineutbildning, karriärer och supporttjänster medan du studerar och efter examen.

Arv

University of Bradford School of Management firar 60 år som en handelshögskola i framkanten av innovation inom affärsutbildning och 25 år av att leverera distansutbildning MBA. Detta gör Distance Learning MBA till en av de längsta, mest etablerade globala MBA-kurserna i världen.

Göra en positiv skillnad för samhället

Bradford MBA tar itu med dagens stora frågor. Efter pandemin har det skett en kulturell förändring i tankesättet med ansvariga ledare som är mer medvetna om frågor som klimatförändringar, hållbarhet, återvinning och den cirkulära ekonomin. Vi vill att du ska utforska möjligheterna detta ger, utvärdera din personliga påverkan på samhället och hur du kan vara en kraft för det goda och göra en positiv skillnad i världen.

Ranking

Financial Times Ranking 2024

I Financial Times 2024 Online MBA Rankings rankades vår distansutbildning MBA återigen 1:a i världen för valuta för pengarna och är nu också 1:a i världen för ESG och netto noll undervisning.

Enligt den senaste FT-rankingen är vi nummer 1 i Storbritannien och 4:a i världen för övergripande tillfredsställelse och 6:a i världen för vår programleverans.

Vår online MBA är rankad 3:e i världen för studentdemografi, med 80 procent av dem på kursen klassade som internationella studenter och vi har flyttat upp till 4:e plats i världen för 'International Mobility', som tittar på alumnis medborgarskap och arbetsplats före sin MBA, efter examen och tre år efter examen.

Våra karriärtjänster för MBA-studenter är rankade 6:a i världen , våra utexaminerade är rankade 8:a i världen för karriärutveckling tre år efter att ha avslutat vår online MBA.

Vår distansutbildning MBA är också rankad 26:a i världen i CEO Magazines Global Online MBA-ranking .

Ackrediteringar

EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

Platser

 • Bradford

  Richmond Road, Bradford, West Yorkshire, United Kingdom, BD7 1DP, Bradford

 • Dubai

  Knowledge park, Dubai UAE, Block 2A, F164, Dubai

  • Toulouse

   1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810 TOULOUSE Cedex 7, France, 31068, Toulouse

   Program

   Frågor