Keystone logo
University of Bedfordshire MBA i företagsekonomi (sportledarskap)
University of Bedfordshire

MBA i företagsekonomi (sportledarskap)

Bedford, Storbritannien

12 Months

Engelsk

Heltid

07 Jun 2024

23 Sep 2024

GBP 17 000

På Campus

Introduktion

Denna MBA är en av de första i sitt slag i Storbritannien. Den utrustar dig med avancerade kunskaper och färdigheter för strategiskt ledarskap du behöver för att avancera din karriär inom den snabbt växande sport- och fysiska aktivitetssektorn - för närvarande värd mer än 400 miljarder dollar och sysselsätter över tre miljoner människor.

Om du är en ambitiös individ som strävar efter en strategisk ledarposition inom sport och fysisk aktivitet, är denna MBA kursen för dig. Genom att sammanföra expertis från University of Bedfordshire Schools of Business and Sport Science and Physical Activity, ger det dig aktuellt, branschfokuserat innehåll över båda områdena, vilket utvecklar din kritiska förståelse för de problem som sport står inför och fysisk aktivitet i Storbritannien och runt om i världen. Det är utformat för att utveckla ditt strategiska tänkande och din förmåga att tillämpa kreativa och innovativa tillvägagångssätt som uppmuntrar människor att delta i sport och fysisk aktivitet.

Varför välja den här kursen?

  • Analysera bästa praxis, lär dig de senaste ledarskapsteknikerna och tillämpa din inlärning på arbetsbaserade projekt
  • Dra nytta av vår enastående meritlista för att stödja studenter till anställning på forskarnivå, tack vare partnerskap med Luton Town FC, Be Active Beds och Bedford Blues
  • Beläget på vårt vänliga, kollegiala Bedford-campus med sina utmärkta idrottsvetenskapliga faciliteter inklusive BASES-ackrediterade laboratorier och idrottsarena av nationell standard
  • Dra nytta av expertis från två universitetsforskningsinstitut som erbjuder utmärkta forskningsresultat (REF, 2021): Sport and Physical Activity Research (ISPAR) och Business and Management Research Institute (BMRI)

Antagningar

Stipendier och finansiering

Karriärmöjligheter

Om skolan

Chat with students

Frågor