Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

Introduktion

University of Baltimore Mission

University of Baltimore erbjuder innovativa utbildning i företag, offentlig verksamhet, de tillämpade humaniora och naturvetenskap, och lag för att tillgodose behoven hos en blandad befolkning i en urban miljö. University of Baltimore ett statligt universitet, erbjuder utmärkt undervisning och en stödjande community för grund- och professionella studenter i en miljö kännetecknas av akademisk forskning och offentlig service. Universitetet:

  • gör kompetens tillgänglig för traditionella och icke traditionella studenter motiveras av professionell utveckling och medborgerlig medvetenhet;
  • skapar en grund för ett livslångt lärande, personlig utveckling och socialt ansvar;
  • kombinerar teori och praktik för att skapa meningsfulla, verkliga lösningar på 21-talets urbana utmaningar; och
  • är ett ankare institution, regional steward och integral partner i kultur, handel och framtida utveckling av Baltimore och regionen.

om Baltimore

Baltimore är inte smeknamnet Charm City för ingenting. Och medan det finns oändliga orsaker till att det är ett bra ställe att gå till skolan, här är vad vi tror är de fem viktigaste.

1. Vi är nära till allt.

Vi är nära till större vägar och alla typer av kollektivtrafik, så att komma runt staden är enkelt. Eller så kan du bara gå tvärs över gatan till Penn Station och hoppa ett tåg för en snabb resa till Washington, DC; Philadelphia; New York; eller andra större East Coast destinationer.

2. Så mycket att göra. Hur väljer du?

Turister rutinmässigt bege sig till inre hamnen, National Aquarium, centrum för exklusiva butiker och matställen, men vad om dig? Nästan varje kvarter Baltimore har sin egen unika och knäppa attraktioner.

Tillbringa en eftermiddag vandrade runt 18th century kullerstensgatorna i Fell Point. Prov en krabba tårta på en av stadens historiska utomhusmarknader. Fånga en populär lokala band eller en ny pjäs i Station North Arts och nöjesdistrikt. Låt oss skryta: Baltimore namngavs av Fodor är som en av de 15 bästa vattnet städerna i världen.

3. Baltimore är en stad ap-art.

Baltimore har mer än sin andel av visuella och scenkonst. Inom nära gångavstånd från UB, hittar du The Walters Art Museum, Patricia och Arthur Modell Performing Arts Center på Lyric, den Meyerhoff Symphony Hall och Eubie Blake National Jazz Institute and Cultural Center. UB: s campus är också är hem till Artscape, landets största fria konstfestival.

4. Detta är birdland.

Från UB: s närheten Light Rail stopp, är det en 10-minuters resa söderut till Baltimore två professionella sportarenor. Fånga en Baltimore Orioles baseballmatch på våren eller njuta falla fotboll med Baltimore Ravens.

5. Baltimore är en college stad.

UB är bara en av många offentliga och privata högskolor och universitet i och kring storstads Baltimore. Att "college stad känsla" är en av de stora fördelarna med livet i staden. Bekanta dig med Baltimore College Network och lära sig mer om hur dessa campus bidrar till charmen i Charm City.

Platser

  • 1420 N. Charles St. Baltimore, MD, 21201, Mount Vernon

Frågor