Keystone logo
© University for Continuing Education Krems
University for Continuing Education Krems – Danube University

University for Continuing Education Krems – Danube University

University for Continuing Education Krems – Danube University

Introduktion

University for Continuing Education Krems – Donau University är det ledande offentliga universitetet för fortbildning i Europa. Med sin expertis inom undervisning och forskning arbetar man för att övervinna samhällsutmaningar.

Som ett universitet för fortbildning är vi specialiserade på att höja kvalifikationerna för arbetande yrkesverksamma. Styrkan med University for Continuing Education Krems är att tillhandahålla universitetskurser som håller jämna steg med tiden och är inriktade på nuvarande och framtida samhällsutmaningar. Cirka 8 000 studenter är för närvarande inskrivna vid universitetet för fortbildning Krems, och mer än 30 000 har redan avslutat sina studier framgångsrikt.

Forskningen vid universitetet för fortbildning Krems är inriktad på samtida och framtida utmaningar som samhället står inför. I ett transdisciplinärt sammanhang bygger vi broar mellan grundforskning och praktikinriktad tillämpning, mellan enskilda discipliner och i synnerhet samhället.

Universitetet för fortbildning Krems kombinerar pågående innovation inom forskning och undervisning med högsta standard och håller kvalitetsstämpeln från byrån för kvalitetssäkring och ackreditering Österrike.

Platser

  • Krems an der Donau

    Doktor-Karl-Dorrek-Straße,30, 3500, Krems an der Donau

Frågor