Keystone logo
Universidade de Vigo

Universidade de Vigo

Universidade de Vigo

Introduktion

UVigo i korthet

Vi föddes 1990 och sedan dess har vi upprätthållit konstant tillväxt och konsolidering. Vi är ett banbrytande universitet, med excellens som mål och som växer som en internationell referens inom innovation och forskning.

Ett offentligt universitet i samhällets tjänst

Universidade de Vigo är ett offentligt universitet, med akademisk, ekonomisk och statlig autonomi, som står till samhällets tjänst enligt principerna om jämlikhet, solidaritet, demokrati och frihet.

Våra prioriterade mål är att uppnå högsta kvalitet inom undervisning och forskning, samt främja sökandet efter ny kunskap och dess överföring till samhället, konstnärligt skapande och vetenskaplig och teknisk utveckling.

Identitet

Den nuvarande företagsidentiteten för Universidade de Vigo bildades i oktober 2008 och står inför en förändring och uppdatering enligt ett nytt scenario. Identiteten är sammansatt av olika symboler som representerar universitetet för att skapa en intern enhet och en enhetlig, kraftfull och representativ extern projektion av våra egenskaper och värderingar, tecknet finns i de olika sammanhang där det utvecklas.

Våra värderingar

Ansträngning, kreativitet, spetskompetens och uthållighet har lett oss till att under dessa år av verksamhet befästa oss som det moderna och innovativa universitet vi är.

Vi är en rigorös, transparent, inkluderande institution, engagerad i mångfald och jämställdhet, med respekt för miljön och miljömässig hållbarhet. Med axeln i kunskapsöverföring och utbildning konfigureras forskningen här som grunden för undervisningen och som ett medel för den vetenskapliga och kulturella utvecklingen av samhället. Det här är vi, Universidade de Vigo .

Platser

 • Vigo

  Circunvalación ao Campus Universitario, 36310, Vigo

  • Ourense

   Rúa Canella da Costa da Vela, 12, 32004 Ourense, , Ourense

   • Pontevedra

    Campus Universitario da Xunqueira,s/n, 36002, Pontevedra

    Frågor